Alexandros M

  • Tilavat huoneistot
  • Viihtyisä ilmapiiri
  • Kävelymatka rannalle
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Huoneistohotelli Alexandros M sijaitsee rauhallisessa Malemessa Hanian länsipuolella. Henkilökunta tekee kaikkensa, jotta tunnet olosi kotoisaksi lomasi aikana. Täällä majoitut kävelymatkan päässä rannalta ja pienestä keskustasta. Hotellialueella on uima-allas erillisellä lastenosalla ja maksuttomia aurinkotuoleja- ja varjoja. Allasbaarista voit ostaa raikasta juomaa ja kahvia.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,7 10:stä
Perustuu 77 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 42 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Alexandros M:ssä Malemessa Länsi-Kreetalla on allasalue erillisellä lastenosalla ja aurinkoterassi, missä on maksuttomia aurinkotuoleja- ja varjoja. Pikkukivirannalle on kävelymatka ja täältä löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellin baarissa tarjoillaan virkistäviä juomia ja täältä löytyy myös tv ja maksuton wifi. Maksuton huonepalvelu allasbaarin ollessa avoinna. Pieni, yksinkertainen jalkapallokenttä ja hiekkakenttä lentopallon pelaamiseen.

Paikallisbussi liikennöi hotellin ulkopuolelta Hanian kaupunkiin, jonne on noin 17 km. Platanias, josta löytyy myös ravintoloita, baareja, kauppoja ja yöelämää, sijaitsee noin 4 km päässä hotellilta. Maksuton parkkipaikka. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Yksinkertainen aamiainen lisämaksusta (klo 8:00-12:00). Tarjolla on muutama vaihtoehto, jotka valitaan valmiilta listalta. Aamiaisen ostaneet voivat tilata aamiaispaketin mukaan esimerkiksi retkelle. Tilattava päivää ennen.

Hyvä tietää

Huomioithan, että kaikkiin huoneistoihin kuljetaan portaita pitkin.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.