Kahden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - vesipullo sisältyy saapumisen yhteydessä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 28-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huoneita bungaloweissa omalla altaalla

Kahden hengen huoneita bungaloweissa omalla altaalla. Huoneet sijaitsevat lähimpänä merta. Terassilla on pöytä, sohva ja kaksi aurinkotuolia. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - vesipullo sisältyy saapumisen yhteydessä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Allaspyyhkeet huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 28-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneet sijaitsevat pää- tai sivurakennuksessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - vesipullo sisältyy saapumisen yhteydessä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 28-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat sivurakennuksessa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - vesipullo sisältyy saapumisen yhteydessä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 28-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.