Arina Beach Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Arina Beach Resort sijaitsee aivan rannalla Kokkini Chanin kylän ulkopuolella Kreetan pohjoisrannikolla. Hotelli sopii pariskunnille ja perheille, ja hotellista löytyy rauhallisia altaita, mutta myös hauska vesipuisto, jossa on useita vesiliukumäkiä. Useat ravintolat sisältyvät hotellin All Inclusive -valikoimaan. Majoitu bungaloweissa sijaitsevissa kahden hengen huoneissa, joissa on oma allas upeiden näkymien kera!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, Superior-huoneita 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita bungaloweissa omalla altaalla 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä ruoka ja useat altaat ja meri ihan vieressä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1957 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Arina Beach Resortissa on mukavia altaita, vesipuisto, upeat huoneet, lastenkerho, rentouttava spa-osasto sekä aktiviteetteja koko perheelle. Golfin ystäville löytyy 18-reikäinen Crete Golf Club vain lyhyen ajomatkan päästä.

Hotellissa on kaksi allasaluetta, joista toinen on hotellin sivurakennuksessa. Hotellin vesipuistossa on useita uima-altaita vesiliukumäillä sekä aikuisille että lapsille. Lastenallas. Vesipuisto on avoinna hyvän sään aikaan. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet allasalueella ja rannalla.

Noutopöytäravintola Ariadne tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista teemailtojen kera, ja gluteenittomia ja kasvisruokia on saatavilla kaikilla aterioilla. Sunset-ravintolassa tarjoillaan aasialaisteemainen - avoinna kuutena iltana viikossa ja varaus vaaditaan. Ravintola Avrassa on tarjolla aamiaista ja illallista, jossa voit valita erilaisia alku- ja jälkiruokia noutopöydästä ja pääruoan listalta - pöytävaraus vaaditaan. Hotellissa on useita baareja, kuten Exclusive Bar, kaksi allasbaaria ja rantabaari DIA, joka tarjoilee voileipiä, hampurilaisia, jäätelöä, pizzaa, salaatteja ja hedelmiä päivän aikana. Siisti pukeutuminen - miehillä pitkät housut sisätiloissa klo 18.30 jälkeen.

Hotellinspassa on laaja valikoima kauneushoitoja ja hierontoja - kaikki lisämaksusta. Hotellissa on myös lämmitetty sisäuima-allas, höyrysauna, sauna ja maksuton kuntosali, jossa ikäraja on 14-vuotta. Hotellilla on tarjolla monia aktiviteetteja ja viihdettä, kuten tikanheittoa, tennistä, pöytätennistä ja rantalentopalloa, sekä esityksiä ja iltaviihdettä kuutena iltana viikossa. Tennistunnit ja biljardi lisämaksusta. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, jossa on englanninkielinen henkilökunta. Leikkikenttä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pikkukauppa. Matkatavarahuone ja suihkuhuone käytössä myöhäisen lähdön varalta. Noin 13 kilometriä Heraklioniin ja 20 kilometriä Hersonissokseen, jossa on laaja valikoima ravintoloita, baareja ja viihdettä. Creete Golf Club sijaitsee noin 23 kilometrin päässä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Yksinkertainen aamiaispöytä ravintola Ariadnessa, klo 07.00-07.30 ja 10.30-11.00.
 • Aamiaispöytä ravintola Ariadnessa, klo 07.30-10.30.
 • Välipaloja, klo 10.00-17.30.
 • Kahvia, teetä ja lisukkeita klo 10.00-17.30.
 • Lounaspöytä ravintola Ariadnessa, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä ravintola Ariadnessa, klo 18.30-21.30.
 • Illallispöytä ravintola Sunsetissa, klo 19.00-21.30. Avoinna kuutena iltana viikossa.
 • Yksi illallinen per loma ravintola Avrassa, klo 19.00-21.30.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 10.00-00.00.

Vieraille, jotka majoittuvat kahden hengen huoneessa bungalowissa, jossa on oma uima-allas, sisältyy myös:

Aamiainen ja illallinen joka päivä ravintola Avrassa. Alkupalat ja jälkiruoka noutopöydästä ja pääruoka valmiilta listalta. Pöytävaraus vaaditaan. Pukukoodi - miehille pitkät housut illallisella. Aamiainen tarjoillaan klo 07.30-10.30 ja illallinen klo 19.00-21.30.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä saapumispäivänä klo 11.00 alkaen, ja klo 11.00 saakka lähtöpäivänä.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Kokkini Chani

Kri Kri Village

Kri Kri Village on yksinkertainen huoneistohotelli Kokkini Chanissa Kreetan pohjoisrannikolla. Hotellissa on mukava allasalue ja allasbaari, ja se sijaitsee kävelymatkan päässä rannasta ja Gournesin keskustasta.