Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke allasnäkymällä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä sohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45-50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Pienehkö yksiö

Pienehköjä yksiöitä, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Parveke tai maaparveke rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode. Puhelin ja tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Erikokoisia yksiöitä kahdella vuoteella ja mahdollisuus lisävuoteeseen normaalista vuoteesta. Parveke merinäköalalla tai allasnäkymällä tai maaparveke merinäköalalla. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihky/kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle