Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke allasnäkymällä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä sohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45-50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Pienehkö yksiö

Pienehkö yksiö, jossa on parveke tai maaparveke rajoitetulla merinäköalalla. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihky/kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Yksiö jossa parveke ja merinäköala tai allasnäköala vaihtoehtoisesti maaparveke ja merinäköala. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihky/kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle