Kokemuksia Faros Crete -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 119 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-15


9 10:stä

+
Tosi hyvä sänky ja tyyny! Terassilta upea merinäköala.
-
Parvekkeen oven lukon kanssa taisteltiin joka kerta! Toivottavasti korjaavat sen jossain vaiheessa! Kylppäriin toivoisimme muutaman ripustimen, johon saisi pyyhkeet roikkumaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
Sielu lepäsi merta katsoessa suoraan parvekkeelta. Pieni ja rauhallinen perhehotelli. Hyvät aamupala tarvikkeet sai heidän omasta marketista tien toiselta puolelta. Leipä ja muut leivonnaiset kannattaa hakea aamulla kaupasta. Hotellin ympäristössä erittäin hyviä ravintoloita.
-
Huoneistoon saisi lisätä naulakoita. Pyyhkeet vaihdettiin joka toinen päivä, niin ne saisivat paremmin kuivattua ja eivät lojuisi joka paikassa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


10 10:stä

+
Hyvä hotelli erinomaisessa paikassa.Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-10


7 10:stä

+
Merinäköala suoraan huoneesta/parvekkeelta. Mahtava, iloinen ja palvelualtis henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-20


10 10:stä

+
Kaikki oli hyvin, huone merelle päin, henkilökunta ystävällistä ja siisteys ihan priimaa. Hiljaista, kuului vain meren kohinaa. Suosittelen ehdottomasti!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-06


10 10:stä

+
Valoisa, avara huoneisto jossa näkymä sekä merelle että uima-altaalle.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-03


10 10:stä

+
Hotellin henkilökunta uskomattoman avulias ongelmissa ja olivat pahoillaan Apollon tarjoamasta huoneesta.
-
Apollomatkojen huonevalinta ei vastannut pyyntöjä. 70 vuotias apuvälineitä käyttävä liikuntaesteinen vaimoni oli ongelmissa koko viikon. matkalipussa luki ei rappuja, alimmainen kerros. lopputulos ylin kerros, jyrkät kapeat kierreportaat. Ilman avustusta vaimoni ei olisi päässyt aamulla huoneesta pois eikä illalla takaisin. Lepohetkellä käynti sängyssä päivällä mahdoton.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-21


8 10:stä

+
Henkilökunta ja hotellin siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-25


9 10:stä

+
Oli ihan kuin kotiinsa menisi! Sama huone, kuin viimeksi.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Faros Crete -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

63 arvostelua
Erinomainen
 
49
Erittäin hyvä
 
10
Hyvä
 
0
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

21.5.2018

Kirjoittanut Sloveri Kuopio, Suomi

Mukava ruoka- ja istuskelupaikka

Pysähdyin tämän hotellin baariin katsoakseni jääkiekkoa ja syömään. Ehkä pieneksi yllätykseksi paikka osoittautui erinomaiseksi sekä ruoaltaan, palvelultaan, tunnelmaltaan että hinnaltaan. Vaikutti siltä, että Kreetalla pidempään oleskelleet ulkomaalaiset suosivat paikkaa ja tulivat matkojenkin takaa.

 
22.2.2018

Kirjoittanut Marja-LeenaHeinonen Pirkanmaa, Suomi

rauhallinen pieni hotelli

aivan rannassa oleva hotelli, saimme huoneen meren puolelta ja näkymä hieno. huone melko pieni , mutta riitti meille. paistinpannua olisi kaivannut. Aurinkotuolit rannalla olivat ilmaisia, kun tilasi rantabaarista jotain , eikä edes jokakerta tullut tilattua. Tarjoilija rannalla tosi huippu ja hyväntuulinen ja kyseli aina kuulumisia

 
3.10.2017

Kirjoittanut Jukka S Turku, Suomi

Tämä arvostelu koskee ainoastaan Faroksen baaria, ei hotelllia

Kävimme pikaisella väliruokailulla ja rannalle mennessämme ostimme täältä juomat mukaamme. Ensimmäisen ruokailukerran jälkeen olimme ihastuneet varsin yksinkertaisen mutta maittavan ruokalistan tuotteisiin. Kävimme kokeilemassa paria muutakin paikkaa, mutta aina vaan palasimme tänne. Vähäisin syy ei ollut sekään että palvelu oli Ystävällistä. Aitoa ystävällistä eikä mitään päälleliimattua hymyä ja iloisuutta. Aivan mainio paikka jos et kaipaa valkoisia liinoja ja pieniä gourmet annoksia vaan rehtiä ruokaa ja hyvää palvelua. Tänne tahdon uudelleen.

 
1.4.2017

Kirjoittanut Ulla-Maija K Rovaniemi, Suomi

Pieni ja viihtyisä hotelli

Ota huone merinäköallla jos mahdollista. Sijainti ei voisi olla parempi, helppo varata aamulla aurinkotuolit "parvekeen alta". Mukava henkilökunta ja siisti hotelli. tänävuonna uudestaan farokseen! Kadun toisella puolella hotellin oma kauppa josta saa kätevästi aamupalatarpeet. lyhyt kävelymatka agia marinaan.

 
19.10.2016

Kirjoittanut jylni

Ihana kuppila

Hotellissa emme olleet, mutta baari on aivan ihana! Kävimme täällä lähes joka päivä matkamme aikana. Tunnelmallinen söpö pikku kuppila ja mahtava aidosti ystävällinen henkilökunta, heiltä saimme myös hyviä retkivinkkejä. Todella herkullista ruokaa, ja edullistakin. Gyroslautaset kahdelle ja kreikkalainen salaatti jaettavaksi tuli maksamaan 14,50. Ei jäänyt nälkä. Paras gyros mitä olen ikinä syönyt. Myös erittäin hyvä paikka iltapäiväkahvitukselle, hyvää kahvia ja erinomaiset jäätelöannokset. Suosittelen!