Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuode yhden hengen vuoteesta. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Mikro, jääkaappi, vedenkeitin. Tv musiikki- ja satelliittikanavilla. Teetä ja kahvia. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa huoneita merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20-28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneissa on huone lapsille, jossa kaksi vuodetta ja makuuhuone, jossa parivuode ja kaksi yksittäistä vuodetta. Vedenkeitin, jääkaappi ja mikro. Teetä ja kahvia. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 henkilölle, joista 2 lapsia.

Superior kaksio

Superior kaksioita, joissa on maaterassi tai parveke. Huoneissa, joissa on maaterassi, ei ole sisäänkäyntiä terassin kautta. Makuuhuone, jossa on parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta yhden hengen vuoteesta kummassakin makuuhuoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, mikro, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivou 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 52 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 henkilölle, joista 1 lapsi/2-6 henkilölle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, mikro, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Mikro, jääkaappi, vedenkeitin. Teetä ja kahvia. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 henkilölle