Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuode yhden hengen vuoteesta. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Mikro, jääkaappi, vedenkeitin. Tv musiikki- ja satelliittikanavilla. Teetä ja kahvia. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa huoneita merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20-28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneissa on huone lapsille, jossa kaksi vuodetta ja makuuhuone, jossa parivuode ja kaksi yksittäistä vuodetta. Vedenkeitin, jääkaappi ja mikro. Teetä ja kahvia. Satelliitti-tv musiikkikanavin sekä puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 henkilölle, joista 2 lapsia.

Superior kaksio

Superior kaksioita, joissa erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone sekä minikeittiö, jossa jääkaappi, vedenkeitin ja mikro. Teetä ja kahvia. Satelliitti-tv musiikkikanavin ja puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi tai parveke. Huoneissa, joissa on maaterassi sisäänkäynti on maaterassin kautta. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 52 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 henkilölle, joista 1 lapsi/2-6 henkilölle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavin. Mikro, jääkaappi, vedenkeitin. Teetä ja kahvia. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 henkilölle