Kokemuksia Star Beach Village & Waterpark -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 22 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
7,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Star Beach Village & Waterpark -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1372 arvostelua
Erinomainen
 
756
Erittäin hyvä
 
354
Hyvä
 
125
Ei kovin hyvä
 
62
Huono
 
75

Viimeisimmät 5 arviota

7.4.2020

Kirjoittanut JanneR102 Helsinki, Suomi

Lapsiperheelle erinomainen kokemus

Huoneet ihan ok. Paras puoli oli tietysti lukuiset altaat ja baarit sekä meren välitön läheisyys. Vastaanotossa hieman kiireistä palvelua mutta ravintoloissa tarjoilijat ystävällisiä sekä baarien henkilökunta. Monet eivät ole pitäneet iltaisesta metelistä mutta koko päivän ulkona olleena, en sitä ongelmana pitänyt, Pitäähän lomalla hieman valvoa ja antaa lasten myös pitää hauskaa.

 
22.10.2019

Kirjoittanut Reissumies100

Kiva paikka

Vesipuisto/hotelli alueena paikka on todella siisti, eli paikkoja siivotaan ja hoidetaan hyvin. Henkilökunta (tarjoilijat, baarimikot, respa, siivoajat) oli kokoajan todella ystävällistä. 10e:llä pääsee hotellin vieressä ajamaan kartinkia ja lisäksi hotellin vieressä on myös minigolf mahdollisuus. Toinen porukkamme huoneista sijaitsi lähellä lasten discoaluetta ja melu iltaisin oli sen mukainen. Huoneen vaihto vesipuiston puolelle onnistui kuitenkin, jossa on hiljaista. Vaihto oli hyvin hoidettu hotellilta, vaikka hotelli oli lähes täysi. Asiakaspalvelusta täydet pisteet. Allasalueet puhtaan oloisia ja vesiliukumäkiä riittävästi, joissa ei ollut ainakaan syysloman aikana ruuhkaa, vaikka hotelli oli täynnä. Pitkiä vesilikumäkiä on 6kpl ja lyhyitä pienille lapsille sopivia yli 10kpl. Vesiliukumäet maksaisi 8e/henki, mutta kuuluvat All Inclusiveen. Samoin rantatuolit maksaisi ilmam AI:tä, mutta keltaiset tuolit kuuluvat hotellin hintaan. Rantatuoleja on paljon (tyhjiä löytyi aina), sekä nurmikkoalueella, vesipuistossa, altailla ja rannalla. Ranta on myös loistavan hyvä ja syksyllä merivesi on lämpimämpää kuin altaissa. All Inclusiven ruoka on melko suolatonta ja ehkä makuja olisi meidän porukka kaivannut enemmän. Vaikka illalinen kuului hintaan, loppuviikosta oli käytävä myös ulkona syömässä, koska samantapainen ruoka alkoi tökkimään. Lisäksi pääravintola on todella meluisa, eli rauhallisesta syönnistä sai vaan haaveilla. Ruuan/ruokailutapahtuman takia neljä, eikä viisi tähteä. Ruokalajeja on kyllä monipuolisesti ja aina löytyi lautaselle myös hyviä makuja. Paras (ja pienin) ravintola kolmesta oli aasialainen ravintola, josta löytyi lapsillekin oma ruokalista. Kuohuviini ei kuulu juomavalikoimiin ravintoloissa, mutta sitä tarjoillaan klo 17.30-19.00 aikana aulabaarista, suosittelen käymään. Kävimme myös autolla päiväretken Agios Nikolaoksessa, joka oli kivanoloinen pikkukaupunki. Kaupunki on melko lähellä jos autolla liikkeellä ja tiet siihen suuntaa ovat hyvät. Ainakin verrattuna teihin, jotka tulee Hanian lentokentältä. Valitsimme lennot Haniasta, koska ne ovat edullisempia kuin lähi Herakliosta ja auto tarvitaan joka tapauksessa. Ajoaika Hanian lentokentälle 2h 30min.

 
22.9.2019

Kirjoittanut Timppateekoo

Lomamatka

Erittäin hyvä all inclusive perhehotelli. Siistit nurkat, ystävällinen henkilökunta ja ravintoloissa hyvää ruokaa! Hienot altaat hotellissa ja vesipuistossa, muutenkin riittävästi aktiviteetteja. Suosittelen lasten kanssa matkustaville.

 
24.8.2019

Kirjoittanut 929tuulak Helsinki, Suomi

Rauhaton loma

Hotellialueella liikaa meteliä koko viikon. Musiikki jytisi kuin discossa, huoneen ikkunat helisivät basson tahtiin. Ruoka oli hyvää. Huone siisti, mutta muu alue ei. Suuresti ihmetytti, kun henkilökunta ei osannut tervehtiä asiakkaita, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ravintola olisi kaivannut jonkun laista ilmastointia. En missään nimessä suosittele hotellia yli 50 vuotiaille rauhallista lomaa kaipaaville.

 
2.7.2019

Kirjoittanut Cosmopolitan602390

Mukava lapsiperheelle

Ihan ok hotelli sekä ruoka. Hotelli alue kiva ja useampi lastenallas alue sekä uimaranta. Hotelli alue meluinen iltaisin. Kannattaa pyytää huone apollo rakennuksesta jos lapset menevät aikaisin nukkumaan :)