Kokemuksia Star Beach Village & Waterpark -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 127 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Kaikki palvelut, ympäristö, ruoat, aktiviteetit, viihteet, huone, siisteys ja kokonaisuus oli 5 tähden arvoista! Täydellinen paikka lapsiperheelle joka tykkää menosta ja meiningistä, Euroopan paratiisi. Star Beach oma pikku kylä, josta löytyi ihanasti puuhaa ja niin kaunis paikka kaikkine palveluineen. Mitään muuta ei viikossa ehtinyt kaivata.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-07-15


8 10:stä

+
Hyvää sänky,hiljasuus ja viileus
-

Vahvistettu asiakas: 2024-07-08


9 10:stä

+
Hotelli ja hotellin ympäristö oli viihtyisä ja turvallinen. Palvelu oli toimivaa hotellissa ja ympäristössä. Itse hotellihuone vastasi sitä mitä olitte kuvannut sivustollanne.
-
Lapsiperheitä ei pitäisi sijoittaa rakennukseen, joka on hotellin baarin vieressä. Nukkumaan ei pystynyt koko viikon aikana ennen klo 00:00 koska juhlivien ihmisten äänet tulivat suoraa parvekkeen lävitse huoneeseen, vaikka olimme ylimmässä kerroksessa. Valitsin ajankohdan kun ei ollut allabileitä, eli ei sesonki aika, mutta tätä baasi asiaa en mitenkään osannut ennakoida kun en ole aikaisemmin ollut Kreikassa. Suosittelisin hotellia jakamaan tietoa ohjatuista liikunnoista ja muista ohjatuista toiminnoista kun asiakas saapuu hotelliin. Huomasimme vasta loman puolivälissä kalenterin jossa oli kerrottu ohjatut aktiviteetit. Listä löytyy hotellialueen "perältä" allabaarin seinältä. Ohjatut aktiviteetit olivat hyviä ja on harmi että ne jäävät huomiotta.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-27


10 10:stä

+
Hotelli ja huone olivat siistejä. Sänky oli hyvä ja parveke ihana! Kaikki tarvittavat palvelut ja aktiviteetit olivat vieressä. Teini-ikäiset lapset pystyivät turvallisin mielin liikkumaan alueella myös keskenään.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-27


9 10:stä

+
Paljon mahdollisuuksia mm. eri altaita. Lapsiystävällinen alue
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-23


8 10:stä

+
Vesipuiston monipuoliset allasalueet.
-
Hotellilla ei ollut minkäänlaista yritystä toimia ympäristön kannalta vastuullisesti. Ravintolassa ruoantähteet ja kertakäyttöiset muoviastiat heitettiin kaikki samaan roskikseen. Juomat tarjoiltiin kaikki kertakäyttöisissä muovikupeissa baareissa. Pyyhkeet vaihdettiin aina kaikki, eikä mitään mahdollisuutta ollut indikoida, että käyttäisi samaa vielä uudelleen.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


8 10:stä

+
Ruokatarjoilu ja siisteys
-
Allasalueen liian kova musiikki häiritsevää.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


8 10:stä

+
Lapsille oli paljon tekemistä.
-
Ravintolassa oli liian kuuma. Ei toiminut ilmastointi.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-24


10 10:stä

+
Hotelli oli kaikkiaan mahtava, ruoka oli hyvää samoin palvelu, huone oli positiivinen yllätys ja vesipuiston alue oli todella laaja ja hieno.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


8 10:stä

+
Hotellihuone oli tarpeeksi suuri, se oli siisti ja buffet ruoka valikoima oli hyvin laaja. Kaikille löytyi jotain. Ranta pyyhe ja ruokapalvelut erinomaisia.
-
Päivän teknodisco oli hieman liian pitkä, jumputus huoneeseen. Hotelli oli niin valtava että olimme massaa muiden joukossa. Viinissä/oluessa laadussa parannettavaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Star Beach Village & Waterpark -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1738 arvostelua
Erinomainen
 
965
Erittäin hyvä
 
416
Hyvä
 
165
Ei kovin hyvä
 
94
Huono
 
98

Viimeisimmät 5 arviota

13.7.2022

Kirjoittanut eija535 Helsinki, Suomi

Tekemistä riittää ja hienoja rantoja

Hieno ja monipuolinen hotellialue. Saimme hotellihuoneen vesipuiston puolelta Hermes rakennuksesta, joka oli kaikkea lähellä ja näkymä merelle. Vesipuisto: kaikille avoin ilmainen vesipuisto ja hotellin alliclusive-asiakkaat saivat käyttää maksutta aurinkotuoleja, vesiliukumäkiä, lazy riveriä, tavernaa (aamupala, lounas ja illallinen) sekä vesipuiston omaa Blue Star allinc rantabaaria. Rantabaarissa oli tarjolla klo 10-18 juomien lisäksi jäätelöä, salaattia, toastia, ranskalaisia, pizzaa sekä wokkia. Keräsit itse wokkiainekset ja maustoit ne, jotka sitten kokki paistoi sinulle. Vesipuistosta löytyi aina tilaa aurinkotuoleista eikä niitä tarvinnut varata aamutuimaan. Musiikki soi kovalla päiväsaikaan mutta loppui viimeistään klo 20.00. Yhtenä iltana oli iltabileet yhdellä alueen monista hiekkarannoista/poukamista (lähimpänä tavernaa), iltabileet loppui klo 00.00 ja kun tämä oli tiedossa niin se ei häirinnyt millään tavalla. Iltabileet on näköjään vakiokäytäntö paikassa ja mielestäni olisi ollut kohtuullista järjestäjän siivota se osa rantaa bileiden jälkeen. Rantapoukamia oli neljä ja niissä suurimmassa oli hyvä hiekkapohja ja kirkas vesi. Mikäli et välitä kovasta musiikista niin mene rannalle, musiikki ei kuulu kaikkialle. Hotellin oma yksityinen uima-allas sijaitsi erillään omalla Dinosys allasbaarilla, jossa oli myös ruokaa ja juomaa tarjolla klo 10-18. Yksityisellä uima-altaalla oli selkeästi kuumempi heinäkuussa kuin vesipuistoalueella, jossa taas kävi virkistävä tuulenvire kokoajan. Kaiken kaikkiaan tämä kohde käy vauvasta vaariin ja ruoka oli hyvää. Älä pelästy kovaa musiikkia, sitä kyllä pääsee alueella karkuun. Mikäli taas haluat hiljaisen huoneen niin pyydä huone mahdollisimman kaukaa päärakennuksesta läheltä japanilaista ravintolaa, siellä on alueen hiljaisimmat huoneet.

 
10.6.2022

Kirjoittanut annastiinat2022

Paras ikinä👍😃

Kerrassaan upea kokemus! Hotellin sijainti täydellinen, uima-altaita kaikille ja merenrantaan muutama askel. Ostoksia pääsee tekemään heti hotellin ulkopuolella ja hotellillakin oma kauppa. Päivisin pääaltaalla aktiviteetteja vesijumpasta jalkapalloon. Ruoka erittäin monipuolista ja perinteistä buffa ”taasko-samaa”-ilmiötä ei todellakaan tullut! Alueeseen kuuluvat eri ravintolat olivat erilaisia elämyksiä ja jokaisessa loistava ruoka. Henkilökunta hymyilevää ja erittäin mukavaa ja avuliasta. Ei pahaa sanaa sanottavana, suihkussakin vesi tuli paineella ja oli tasaisen lämpöistä.😁 Suosittelen kaikille vauvasta vaariin ja nuorisokin nauttii.

 
7.4.2020

Kirjoittanut JanneR102 Helsinki, Suomi

Lapsiperheelle erinomainen kokemus

Huoneet ihan ok. Paras puoli oli tietysti lukuiset altaat ja baarit sekä meren välitön läheisyys. Vastaanotossa hieman kiireistä palvelua mutta ravintoloissa tarjoilijat ystävällisiä sekä baarien henkilökunta. Monet eivät ole pitäneet iltaisesta metelistä mutta koko päivän ulkona olleena, en sitä ongelmana pitänyt, Pitäähän lomalla hieman valvoa ja antaa lasten myös pitää hauskaa.

 
22.10.2019

Kirjoittanut Reissumies100

Kiva paikka

Vesipuisto/hotelli alueena paikka on todella siisti, eli paikkoja siivotaan ja hoidetaan hyvin. Henkilökunta (tarjoilijat, baarimikot, respa, siivoajat) oli kokoajan todella ystävällistä. 10e:llä pääsee hotellin vieressä ajamaan kartinkia ja lisäksi hotellin vieressä on myös minigolf mahdollisuus. Toinen porukkamme huoneista sijaitsi lähellä lasten discoaluetta ja melu iltaisin oli sen mukainen. Huoneen vaihto vesipuiston puolelle onnistui kuitenkin, jossa on hiljaista. Vaihto oli hyvin hoidettu hotellilta, vaikka hotelli oli lähes täysi. Asiakaspalvelusta täydet pisteet. Allasalueet puhtaan oloisia ja vesiliukumäkiä riittävästi, joissa ei ollut ainakaan syysloman aikana ruuhkaa, vaikka hotelli oli täynnä. Pitkiä vesilikumäkiä on 6kpl ja lyhyitä pienille lapsille sopivia yli 10kpl. Vesiliukumäet maksaisi 8e/henki, mutta kuuluvat All Inclusiveen. Samoin rantatuolit maksaisi ilmam AI:tä, mutta keltaiset tuolit kuuluvat hotellin hintaan. Rantatuoleja on paljon (tyhjiä löytyi aina), sekä nurmikkoalueella, vesipuistossa, altailla ja rannalla. Ranta on myös loistavan hyvä ja syksyllä merivesi on lämpimämpää kuin altaissa. All Inclusiven ruoka on melko suolatonta ja ehkä makuja olisi meidän porukka kaivannut enemmän. Vaikka illalinen kuului hintaan, loppuviikosta oli käytävä myös ulkona syömässä, koska samantapainen ruoka alkoi tökkimään. Lisäksi pääravintola on todella meluisa, eli rauhallisesta syönnistä sai vaan haaveilla. Ruuan/ruokailutapahtuman takia neljä, eikä viisi tähteä. Ruokalajeja on kyllä monipuolisesti ja aina löytyi lautaselle myös hyviä makuja. Paras (ja pienin) ravintola kolmesta oli aasialainen ravintola, josta löytyi lapsillekin oma ruokalista. Kuohuviini ei kuulu juomavalikoimiin ravintoloissa, mutta sitä tarjoillaan klo 17.30-19.00 aikana aulabaarista, suosittelen käymään. Kävimme myös autolla päiväretken Agios Nikolaoksessa, joka oli kivanoloinen pikkukaupunki. Kaupunki on melko lähellä jos autolla liikkeellä ja tiet siihen suuntaa ovat hyvät. Ainakin verrattuna teihin, jotka tulee Hanian lentokentältä. Valitsimme lennot Haniasta, koska ne ovat edullisempia kuin lähi Herakliosta ja auto tarvitaan joka tapauksessa. Ajoaika Hanian lentokentälle 2h 30min.

 
22.9.2019

Kirjoittanut Timppateekoo

Lomamatka

Erittäin hyvä all inclusive perhehotelli. Siistit nurkat, ystävällinen henkilökunta ja ravintoloissa hyvää ruokaa! Hienot altaat hotellissa ja vesipuistossa, muutenkin riittävästi aktiviteetteja. Suosittelen lasten kanssa matkustaville.