Bungalow Seafront

Bungalow Seafront, jossa on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa merelle päin. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, täytetään joka toinen päivä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huone, jossa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, täytetään joka toinen päivä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuone, jossa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, täytetään joka toinen päivä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.