Deluxe-huone

Deluxe-huone jossa parveke. Huoneet sijaitsevat Anastasia-puoleisessa rakennuksessa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksulla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone jossa parveke. Kaksi erillistä vuodetta tai parivuode. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen tai vuodesohvaan. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksulla. Jääkaapi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone jossa parveke. Kaksi erillistä vuodetta tai parivuode. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen tai vuodesohvaan. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksulla. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.