Kokemuksia Glaros Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Glaros Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

560 arvostelua
Erinomainen
 
275
Erittäin hyvä
 
163
Hyvä
 
73
Ei kovin hyvä
 
33
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2022

Kirjoittanut emmaiida Kerava, Suomi

Hyvätasoinen hotelli antoi vastinetta rahoille

Olin viikon lomalla Hernissoksessa itsekseni ja yövyin Glaros beach hotellissa. Hotelli oli mielestäni tasokas ja erittäin viihtyisä. Huoneeni oli tilava, erittäin siisti sekä hyvin varusteltu. Mukavan pehmeä iso sänky, säädettävä ilmastointi, pieni jääkaappi, vedenkeitin ja kahvikupit, siistit wc-tilat ja kaappitilaakin oli sopivasti tarpeisiini nähden. Miinusta kuitenkin joutuu antamaan maksullisesta tallelokerosta. Myöskään wifi ei sisältynyt hintaan ja tämän joutui ostamaan erikseen. Sekä tallelokero, että wifi olivat samanhintaiset, 3€/pvä. Itse onnistuin kuitenkin löytämään ilmaisen wifi yhteyden, jota hyödynsin lomani ajan ja kaikissa ympäristön ravintoloissa oli tarjolla ilmainen wifi. Parvekkeeni oli kadulle päin, josta oli näkymät merelle ja naapurihotellin uima-altaalle. Jonkin verran ympäristön ääniä kantautui iltasin, mutta tämä ei ollut häiritsevää. Allasalue oli viihtyisä ja aurinkotuolit sekä varjot olivat maksutta asiakkaiden käytössä. Hotellilla oli myös oma rantapoukama, josta sai vuokrata itselleen rantatuolin ja varjon käyttöönsä koko päiväksi. Minulla oli puolihoito johon sisältyi aamiainen ja illallinen. Hotellin aamupala buffet oli erittäin hyvä ja myös illallisella pääsi maistelemaan monipuolisesti erilaisia ruokia. Hieman ihmetytti tosin, että buffetissa ei kuitenkaan oltu merkitty allergeeneja ruokiin. Myöskään gluteenittomia tuotteita esim. leipiä ei ollut tarjolla. Ehkä olisi voinut saada pyytämällä? Hotellin henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja respasta sai neuvoja kysymällä. Siivojat kävivät päivittäin huoneessa ja vaihtoivat muutamaan kertaan petivaatteet viikon aikana. Pyyhkeet vaihdettiin päivittäin uusiin. Hotellissa ei ollut omaa kuntosalia, mutta vieraat saivat käyttää viereisen hotellin pientä kuntoilutilaa. Raskasta treeniä kaipaavien on kuitenkin syytä suunnata katseensa muualle, sillä painavimmat käsipainot olivat 15kg. Tilasta löytyi myös juoksumatto, kuntopyörä, säädettävä penkki ja trx-nauhat. Pienistä miinuksista huolimatta viihdyin hotellissa hyvin ja voin suositella myös muille matkailijoille:)

 
29.9.2019

Kirjoittanut JohannaR2023 Lahti, Suomi

Hyvä sijainti

Olimme hotellissa 2 viikkoa eikä moitittavaa juurikaan löytynyt. All Inc ruoka oli monipuolista ja joka aterialla löytyi paljon vaihtoehtoja. Juomalista oli suppea mutta rahalla olisi saanut kyllä runsaasti vaihtoehtoja. Allasalue todella pieni eikä sinne juurikaan pääse aurinko paistamaan, mutta vieressä olevan Karavin allasalue korvasi tämän hyvin. Huone 6 kerroksessa oli siisti ja sopiva kahdelle. Henkilökunta todella ystävällistä ja hymyilevää, varsinkin ruokailussa tarjoilija punatukkainen Maria oli erityisen ystävällinen, otti meidän heti ensimmäisenä iltana hoteisiinsa ja huolehti meistä koko kahden viikon loman. Hotellin lähellä paljon kauppoja, eikä pelkästään turistikauppoja vaan ihan oikeita vaatekauppoja sekä useita ravintoloita. Suosittelen

 
17.8.2019

Kirjoittanut Elo_2019-8

Siisti hotelli lähellä rantaa

Hotellin yleisilme siisti. Sijainti lähellä rantaa ja ostosmahdollisuuksia plussaa. Henkilökunta vastaanotossa ja allasbaarissa lähes tylyä mutta ravintolassa muutama ihana tarjoilija korvasi hymyllään ja loistavalla palvelullaan tämän puutteen. Hotelli oli yllättävän rauhallinen vaikka näyttikin olevan nuorison suosiossa. Henkilökunnan englannin kielen taito ei ollut paras mahdollinen. Varsinkin siistijien kanssa asiointi piti hoitaa aina vastaanoton kautta. All inclusive erinomainen! Ruoka vaihtelevaa ja monipuolista ja juomat sekä välipalat helposti saatavilla lähes kellon ympäri. Jos jotain toivoisi hotellin kehittävän niin henkilökunnan kielitaitoa ja asiakaspalvelun ystävällisyyttä.Hymy ei paljon maksa mutta antaa matkustajalle syyn suositella paikkaa myös muille ja mahdollisesti vielä palata uudelleen.

 
6.10.2018

Kirjoittanut Sightseer822001

Spa

Kivaa palvelua ja ennekaikkea hyvä hieronta! Spa on todella hienorakennus ja siisti. Helppo löytää paikalle. Kannattaa käydä ehdottomasti. Löytyy myös sauna ja altaat. Suosittelen! Tuoksut oli miellyttävät!!

 
18.8.2018

Kirjoittanut sannip275 Kouvola, Suomi

Glaros beach hotel

Hotelli on nuorten suosiossa ja öisin oli aika kova meteli. Aamiainen oli hyvä, illallinen ja lounas taas eivät niin hyviä. En voi suositella kasvissyöjälle. Aamiainen oli tosi runsas ja monipuolinen! Allasalue aika pieni ja aurinko ei paista koko päivää, mutta muuten siisti ja viihtyisä. Henkilökunta ystävällinen. Huoneet perussiistit. Aurinkomatkojen nettisivujen kuvat vääristävät todella paljon... ei oikeasti niin hieno mitä kuvissa näyttää. Voin suositella kaverin kanssa ns. Bilelomaksi mutta en lähtisi uudelleen yksin tai puolison kanssa. Hersonissos muutenkin eritoten nuorten bilekohde, huikea yöelämä ja paljon baareja.