Kokemuksia Samaria -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 29 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
hyvä palvelu, sijainti, aamiainen, sänky. Huonepisteitä rokottaa näkymä bussiasemalle, toinen puoli olisi ollut kaupunkiin & merelle päin, hintakin toki varmasti eri
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-07


9 10:stä

+
-
Enemmän aurinkotuoleja. Maanjäristyksen tiedottaminen asukkaille tilanteen päätyttyä.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


9 10:stä

+
Sijainti ja henkilökunnan ystävällisyys
-
Huonepalvelun valikoima myös paperilla. Ei vain GR koodin lukijan takana

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Samaria -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

99% matkustajista suositttelee

933 arvostelua
Erinomainen
 
779
Erittäin hyvä
 
133
Hyvä
 
14
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

6.7.2019

Kirjoittanut PauliinaK107

Huikea hotelli

Hyvä ja huomioon ottava palvelu. Todella siisti ja hieno hotelli. Aamiainen oli mieletön! Viihdyimme todella hyvin ja olemme todella tyytyväisiä hotellivalintaan! Ylitti odotukset, vaikka odotuksetkin olivat jo korkealla! Hotelli aikuiseen makuun ja keskeinen sijainti mahdollisti liikkumisen kävellen ympäri kaupunkia. Ostosmahdollisuudet kiven heiton päässä.

 
21.8.2018

Kirjoittanut ekiero

Huippu hotelli

Loistava neljän tähden hotelli hyvällä paikalla. Vanhakaupunki on parin korttelin päässä, uimarannat useamman. Aamupala on runsas ja monipuolinen! Huoneisiin tarjoilu ja hotellin ravintola ovat muutenkin erittäin hyviä. Henkilökunta on mukavaa ja avuliasta. Päivittäiseen siivoukseen sisältyy ilmaiset vesipullot. Uima-allas alue on hieno ja mukava, mutta hieman pieni näin isolle hotellille. Alakerrasta löytyy kuntosali, jossa pystyy tekemään sekä aerobista että voimaharjoittelua. Alhaalta löytyy myös suihkut, mikäli esim. late check-out ei onnistu ja haluaa käydä suihkussa ennen kotimatkaa. Huone (premium) on upea ja tilava kylpyhuoneesta lähtien. Parvekkeemme ja ikkunamme osoittivat vilkkaalle autotielle, mutta verhot vaimensivat äänet hyvin. Ilmastointikaan ei häirinnyt yöllä (tai päivällä). Wifi on ilmainen ja sen kanssa ei ollut ongelmia. Hotellin vieressä on supermarketti, linja-autoasema sekä taksitolppa. Suosittelen ehdottomasti Samaria hotellia ja lähtisin uudestaan milloin vain!

 
4.6.2017

Kirjoittanut sepp056 Helsinki, Suomi

Erinomainen laatu ja sijainti

Hyvä (toimiva ja hiljainen) ilmastointi. Loistava aamiainen. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Kadun äänet vaimennettu tehokkaasti (nukkuu hyvin). 200m vanhankaupungin alueelle, jossa paljon kauppoja, kahviloita ja erinomaisia kreikkalaisravintoloita.

 
3.6.2017

Kirjoittanut 490mattip Pirkkala, Suomi

Upea paikka keskellä kaupunkia

Samaria Hotel sijaitsee keskellä Haniaa: 1 km. vanhasta kaupungista bussiaseman vieressä. Sieltä on hyvät yhteydet mielenkiintoisiin kohteisiin länsi-Kreetalla. Hotellissa on mainio palvelu, niin vastaanotossa, ravintolassa kuin huonepalvelussakin. Aamiainen on monipuolinen ja maittava, vaikkei se aivan pohjoismaiseen tasoon ylläkään. Huoneet ovat miellyttävät ja kun vielä yleiset tilat ovat väljät ja viihtyisät, on Samaria erinomainen valinta lyhyeen ja pitempäänkin lomailuun.

 
27.7.2016

Kirjoittanut 484katjat

Erinomainen valinta

Kaupunkielämää arvostavalle hyvä valinta. Hyvän palvelun ja laadukkaan asumisen hotelli. Huoneessa hyvä ilmastointi eikä kaupungin äänet kuulu kun parvekkeen ovi kiinni. Hyvä siivous ja mukavat siivoojat. Ok aamiainen. Miellyttävät yleistilat heinäkuun helteelläkin. Saimme lähtiessä pitää huoneen tuntia normaalia pidempään. Alakerrassa erinomaiset suihku- ja vaatteenvaihtotilat käytössä kun lähtöpäivänä jo huone luovutettu. Altaalla välillä ruuhkaa eikä kaikille riittänyt aurinkotuoleja. Näppärä siirtyä bussilla muualle Kreetalle ja pidemmälle rannalle.