Kokemuksia Samaria -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 43 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Ystävällisyys ja auttoivat tarvittaessa.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


9 10:stä

+
Hotellihuone oli erittäin hyvin varusteltu ja siisti. Aamiainen oli loistava. Henkilökunta oli erittäin avuliasta, varsinkin asiakkaita auttava handyman.
-
Allasalue oli pieni eikä sinne paistanut aurinko kunnolla. Rakennukset ja rakennelmat estivät suoran auringonpaisteen ainakin lokakuun lopulla kun aurinko ei paistanut enää suoraan korkealta.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


10 10:stä

+
Ystävällisyys. Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-01


9 10:stä

+
Hyvä aamupala ja ihana ja auttavainen henkilökunta.
-
Bideesuihkua kaipaisi wc-tiloihin, muuten kaikki hienosti. Kyselimme henkilökunnalta Apollo-matkojen hotellikirjaa, mutta sellaista ei löytynyt, sehän ei varmaankaan ollut hotellin vika.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


8 10:stä

+
Rauhallinen hotelli keskustan tuntumassa. Allasalue tyylikäs ja henkilökunta piti todella aktiivisesti yleiset tilat siisteinä. Tarjoilijat sen sijaan eivät olleet hanakoita ottamaan tilauksia vastaan. Menut sai lähes joka kerta pyytää itse pöytään, samoin tilauksen vastaanottaminen ja laskun saaminen oli omaan makuun hidasta. Ruoka ja juomat olivat hyviä ja kohtuuhintaisia. Hotellin kuntosalin varustus varsin hyvä. Standardihuone yllätti ahtaudellaan, mutta lopulta vietimme huoneessa aikaa vain lähinnä nukkuen joten sekään ei niin haitannut. Suosittelen aikuisten kesken matkaaville. Lapsille ei hotellissa juuri virikkeitä ollut ja allasalue niin pieni, että muutamat altaassa leikkivät lapset saivat vesileikeillään kasteltua koko allasalueen ympäristön.
-
Huone oli aika pieni, mikä ei ihan tullut ilmi kuvista. Tarjoilu ravintolassa hidasta.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-03


8 10:stä

+
Siisteys ja sijainti ja runsas aamupala.
-
Hotellin henk.kunta voisi ottaa hieman rennommin, turha pokkurointi pois ja hymyä huuleen.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-20


9 10:stä

+
Hyvä, keskeinen sijainti. Hyvä aamupalatarjonta. Siisteys hyvää tasoa.
-
Kaksi alkupäivää ilmastointi ei toiminut. Gluteeniton (leipää) vaihtoehto toivomuslistalle.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


10 10:stä

+
Siisti, ystävällisiä, aina auttamassa, saimme saman huoneen kuin 2v sitten.
-
Kaikki hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Samaria -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

99% matkustajista suositttelee

1007 arvostelua
Erinomainen
 
849
Erittäin hyvä
 
136
Hyvä
 
16
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

6.7.2019

Kirjoittanut PauliinaK107

Huikea hotelli

Hyvä ja huomioon ottava palvelu. Todella siisti ja hieno hotelli. Aamiainen oli mieletön! Viihdyimme todella hyvin ja olemme todella tyytyväisiä hotellivalintaan! Ylitti odotukset, vaikka odotuksetkin olivat jo korkealla! Hotelli aikuiseen makuun ja keskeinen sijainti mahdollisti liikkumisen kävellen ympäri kaupunkia. Ostosmahdollisuudet kiven heiton päässä.

 
21.8.2018

Kirjoittanut ekiero

Huippu hotelli

Loistava neljän tähden hotelli hyvällä paikalla. Vanhakaupunki on parin korttelin päässä, uimarannat useamman. Aamupala on runsas ja monipuolinen! Huoneisiin tarjoilu ja hotellin ravintola ovat muutenkin erittäin hyviä. Henkilökunta on mukavaa ja avuliasta. Päivittäiseen siivoukseen sisältyy ilmaiset vesipullot. Uima-allas alue on hieno ja mukava, mutta hieman pieni näin isolle hotellille. Alakerrasta löytyy kuntosali, jossa pystyy tekemään sekä aerobista että voimaharjoittelua. Alhaalta löytyy myös suihkut, mikäli esim. late check-out ei onnistu ja haluaa käydä suihkussa ennen kotimatkaa. Huone (premium) on upea ja tilava kylpyhuoneesta lähtien. Parvekkeemme ja ikkunamme osoittivat vilkkaalle autotielle, mutta verhot vaimensivat äänet hyvin. Ilmastointikaan ei häirinnyt yöllä (tai päivällä). Wifi on ilmainen ja sen kanssa ei ollut ongelmia. Hotellin vieressä on supermarketti, linja-autoasema sekä taksitolppa. Suosittelen ehdottomasti Samaria hotellia ja lähtisin uudestaan milloin vain!

 
4.6.2017

Kirjoittanut sepp056 Helsinki, Suomi

Erinomainen laatu ja sijainti

Hyvä (toimiva ja hiljainen) ilmastointi. Loistava aamiainen. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Kadun äänet vaimennettu tehokkaasti (nukkuu hyvin). 200m vanhankaupungin alueelle, jossa paljon kauppoja, kahviloita ja erinomaisia kreikkalaisravintoloita.

 
3.6.2017

Kirjoittanut 490mattip Pirkkala, Suomi

Upea paikka keskellä kaupunkia

Samaria Hotel sijaitsee keskellä Haniaa: 1 km. vanhasta kaupungista bussiaseman vieressä. Sieltä on hyvät yhteydet mielenkiintoisiin kohteisiin länsi-Kreetalla. Hotellissa on mainio palvelu, niin vastaanotossa, ravintolassa kuin huonepalvelussakin. Aamiainen on monipuolinen ja maittava, vaikkei se aivan pohjoismaiseen tasoon ylläkään. Huoneet ovat miellyttävät ja kun vielä yleiset tilat ovat väljät ja viihtyisät, on Samaria erinomainen valinta lyhyeen ja pitempäänkin lomailuun.

 
27.7.2016

Kirjoittanut 484katjat

Erinomainen valinta

Kaupunkielämää arvostavalle hyvä valinta. Hyvän palvelun ja laadukkaan asumisen hotelli. Huoneessa hyvä ilmastointi eikä kaupungin äänet kuulu kun parvekkeen ovi kiinni. Hyvä siivous ja mukavat siivoojat. Ok aamiainen. Miellyttävät yleistilat heinäkuun helteelläkin. Saimme lähtiessä pitää huoneen tuntia normaalia pidempään. Alakerrassa erinomaiset suihku- ja vaatteenvaihtotilat käytössä kun lähtöpäivänä jo huone luovutettu. Altaalla välillä ruuhkaa eikä kaikille riittänyt aurinkotuoleja. Näppärä siirtyä bussilla muualle Kreetalle ja pidemmälle rannalle.