Kokemuksia Blue Sea Chania Villa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7 10:stä Perustuu 4 arvioon
Kokonaisuus
 
7,0 / 10
Puhtaus
 
7,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
7,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ajoaika kentältä 15 min. Avara ja tilava villa. Paljon säilytystilaa. Hyvät sängyt. Jokaisessa makuuhuoneessa 2 kylpytakkia. Tarjolla niin käsi- kuin suihkusaippuakin, sekä shampoo. Hieno näkymä terassilta. Alakerrassa pyykkikone, tosin kaikki tekstit kreikaksi. Keittiössä tiskikone. Iltaisin terassin edustalle kokoontui lammaslauma, niitä oli hauska seurata. Vastapäätä minimarket/kahvila. Lidl noin 10 min. kävelymatkan päässä. Taksi Haniaan 8-10 euroa. Bussilippu 2 e, useammin niitä taitaa mennä Lidlin tien kulmalta, muurin vieressä pysäkki vaikka siinä ei mitään merkintää pysäkistä. Isäntä Manolis oli hyvin tavoitettavissa ja vastaili nopeasti kysymyksiin.
-
Plataniaksen puolella saman omistajan samannimisiä Villoja, asiakaskokemukset tilausvaiheessa olivat sieltä eli väärästä Villasta, siitä johtuen oli ikävä yllätys että lähistöllä ei ravintolatarjontaa, lähin (burgeripaikka) noin vartin kävelyn päässä. Kahdessa makuuhuoneessa ei ollut verhoja lainkaan, kuitenkin niihin suora näkymä viereisestä talosta !

Vahvistettu asiakas: 2023-06-10


Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.