Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on terassi tai parveke, osassa merinäköala. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku/amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle

Kahden hengen huone, rannan puoli

Kahden hengen huoneita, joissa on terassi tai parveke, osassa merinäköala. Huoneet sijaitsevat lähimpänä rantaa. Kaksi yhden hengen vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviittejä. Terassi tai parveke allasnäköalalla. Makuuhuone, jossa parivuode ja olohuone, jossa vuodesohva, jota voidaan käyttää lisävuoteena. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi/minibaari. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on suurempi makuuhuone parivuoteella sekä pienempi makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella. Viides henkilö on mahdollinen majoittuessa taitettavalla vuoteella tai vuodesohvalla. Terassi tai parveke. Kaikissa huoneissa on puhelin ja tv. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Jääkaappi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.