Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on terassi tai parveke, osassa merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku/amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle

Kahden hengen huone, rannan puoli

Kahden hengen huoneita, joissa on terassi tai parveke, osassa merinäköala. Huoneet sijaitsevat lähimpänä rantaa. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviittejä. Terassi tai parveke allasnäköalalla. Makuuhuone, jossa parivuode ja olohuone, jossa vuodesohva, jota voidaan käyttää lisävuoteena. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi/minibaari. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joista suuremmassa on parivuode ja pienemmässä kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta tai vuodesohvasta. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku/amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.