Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tervetulopaketti, johon sisältyy hedelmäkori ja viiniä. Mikro. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita puu- tai laattalattialla sekä vaalealla sisustuksella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuode normaalista vuoteesta. Tv satelliittikanavilla, mikroaaltouuni sekä pieni jääkaappi. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Allas-/rantapyyhkeet. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty makuuhuone/olohuone - liukuovi tai normaali ovi huoneiden välissä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Mikro. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone omalla altaalla

Perhehuoneita ulkotilalla ja omalla altaalla. Yhdistetty makuuhuone/olohuone, joiden välillä on liukuovi tai normaali ovi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Mikro. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone omalla altaalla

Superior-huoneita ulkotilalla ja omalla altaalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Mikro. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.