Juniorsviitti

Moderneja juniorsviittejä, jotka sijaitsevat rannalla. Panoraamanäkymä merelle. Parivuode, puu- tai laattalattia sekä valoisa sisustus. Tv satelliittikanavilla, mikro ja pieni jääkaappi. Tervetulopaketti, johon sisältyy hedelmäkori ja viiniä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita puu- tai laattalattialla sekä vaalealla sisustuksella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuode normaalista vuoteesta. Tv satelliittikanavilla, mikroaaltouuni sekä pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Allas-/rantapyyhkeet. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita kahdella tilalla, joiden välissä on ovi. Toisessa osassa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä. Tv satelliittikanavilla, mikro ja pieni jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Allas-/rantapyyhkeet. Kylpyhuone sadesuihkulla ja wc. Osassa huoneita on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone omalla altaalla

Valoisia ja tilavia perhehuoneita kahdella osalla jotka on erotettu liukuovella. Yhdessä osassa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla, mikro ja pieni jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuotn wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Allas-/rantapyyhkeet. Kylpyhuone sadesuihkulla ja wc. Terassi omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone omalla altaalla

Moderneja superior-huoneita omalla altaalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodeohvasta. Puu- tai laattalattia ja valoisa sisustus. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.