Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tervetulopaketti, johon sisältyy hedelmäkori ja viiniä. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä, joissa on ulkotila ja oma allas. Juniorsviitit sijaitsevat rannalla, ja niistä on panoraamanäkymä merelle. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Mikro. Jääkaappi. Tervetulopaketti, johon sisältyy hedelmäkori ja viiniä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone omalla altaalla

Perhehuoneita ulkotilalla ja omalla altaalla. Yhdistetty makuuhuone/olohuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty makuuhuone/olohuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone omalla altaalla

Superior-huoneita ulkotilalla ja omalla altaalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Mikro. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.