Kokemuksia Lyttos Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 21 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,2 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Upeat spa, kuntosali, yleiset tilat ja huoneet, upeat ruoat ja tarjoilu. Minidisco ja Meri. Hotelli on kaunistunut paljon esim. viidessä vuodessa, siis remontteihin on panostettu todella. Kaunis arkkitehtuuri. Tennis hienosti esillä, golf voi jäädä muihin resorteihin. Siivoushenkilökunta. Hauskat ja lämminhenkiset baarimestarit, mm. charmikas ja kaikki asiakkaat hienosti huomioiva Paris! Ja kohteliaita, ystävällisiä ja kokeneita saksalaisia, pohjoismaalaisia, italialaisia jne asiakkaita. Illalla täysi rauha alueella. Plussia siis riittää!
-
- Parit paremmat portaat rannalle - Pari tarjoilijaa lisää muuten ihanaan Kalypso-ravintolaan - Pari biljardipöytää takaisin baariin - ei ole kiva viettää iltaa pelisalissa kokonaan lasten keskellä. - Uudet päällyset lobby-baarin sohviin

Vahvistettu asiakas: 2019-09-29


10 10:stä

+
-
Apollo voisi uudistaa hotellin kuvauksen nettisivuilleen. Vesipuistosta ei ole kuvia ollenkaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-14


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-07


10 10:stä

+
Hyvä ruoka, paljon hyviä ja monipuolisia vaihtoehtoja. Lapsiperheille ohjelmaa, toki suunnattu eniten saksalaisille turisteille. 12-vuotias ei vielä englannilla pärjää...
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


8 10:stä

+
Ainakin aurinkoottotuolija oli riittävästi Ruoka oli monipuolista ja laadukasta Jälkiruuat oli huippuja
-
Enemmän yleisiä vessoja

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


10 10:stä

+
Laaja kattaus kaikkea tarpeellista. Paljon ohjelmaa päivisin ja illalla. Uusi waterpark viihtyisä.
-
Kuvat pitäisi päivittää. Mm.sivustolla olevat liukumäet suljettu ja uusi waterpark avattu.Lempiuima-allastamme ei edes ole hotellin kuvauksessa. Vähän muita syvempi ja aikuisempaan makuun.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


10 10:stä

+
Pitkä kaunis ranta, jossa merenalaista kalliota mutta myös hyvää hiekkarantaa. Ei autotietä rannan ja hotellin välissä. Iltaisin erittäin rauhallista. Erittäin paljon hyviä ruokapaikkoja ympäri alueen. Juomina ei pelkkä viini ja olut, vaan myös kauniita drinkkejä. Aurinkotuoleja todella paljon joten tilaa missä vaan ainakin näin keväällä. HUOM Toista kertaa Lyttos Beachissa ed kerralla laitoin vahingossa arvostelut 1 eikä 10 vaikka piti. Siis on erittäin hyvä paikka.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lyttos Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

1384 arvostelua
Erinomainen
 
892
Erittäin hyvä
 
356
Hyvä
 
86
Ei kovin hyvä
 
32
Huono
 
18

Viimeisimmät 5 arviota

21.6.2019

Kirjoittanut linden1975

Hieno hotellialue uudella vesipuistolla

Hotellialue oli todella iso ja siisti.Hotellihuone vastasi kuvausta. Siisti ja tilava huone. Siivous toimi hyvin. Ruoka- ja juomatarjonta oli erinomaista, kaikkea oli riittävästi ja tarjonta oli monipuolista. Jälkiruokia oli kahtakymmentä sorttia ja ne olivat todella maukkaita ja kauniita annoksia.Tarjonta vaihteli päivittäin.Aurinkotuoleja oli paljon rannalla ja altailla.Allasalueita oli useita. Uusi allasalue oli erittäin hieno. Yleisiä WC-tiloja olisi saanut olla enemmän hotellialueella.Hotelli sijaitsi hiljaisella maaseudulla, eikä lähiympäristössä ollut juurikaan katsottavaa eikä kauppoja.

 
20.6.2021

Kirjoittanut Pcmaster24

Amazing vacation and best hotel i visited

Really enjoyed creta and Lyttos is a big part of it. There is many pools and free activities, gym, tennis and beach sports. I mostly enjoyed archery with a cool italian animator Loris, highly recommend to try shooting arrows. The food is amazing and always varied. The only thing that could be better is the see, there is a lot of rocks at the entrance.

 
19.6.2021

Kirjoittanut marianamH7253JM

Great Spa & Nice hotel

We just arrived from our trip, and we had a great time. It is a nice hotel for the whole family, and the best part was the Spa. My husband and I went to the Spa, and we both love it. Sunny was my massage therapist, and I couldn't be happier with her work. So far is the best one I ever had. I recommend her 110%. My only suggestion is to buy water shoes for the beach. It has some rocks and it is better to have them. I am glad we bought some.

 
16.6.2021

Kirjoittanut 215alezg

Family entertainment! Syria was the best ❤️

Just finishing 2 weeks at Lyttos Beach! Friendly staff and kids always entertained. The children’s entertainment staff were brilliant and always made an effort with the kids. My daughter and Syria became best of friends, she was so sad to be leave! Thanks for amazing memories.

 
13.6.2021

Kirjoittanut samanthafQ2259UO

Unforgettable Holidays

Great Hotel, Clean rooms, lots of pools, super friendly personal and team, i will surely come back. they have a great choice at the buffet and a lot of variety. the animatores are very fun and friendly. every day was different, but perfect.