Junior-sviitti

Juniorsviitissä on terassi tai parveke, osassa merinäköala ja osassa näkymät merelle päin. Juniorsviitit, joista on näkymät merelle päin, sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa infinity-altaan yläpuolella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espresso kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on terassi tai parveke, osassa on rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus käännettävässä nojatuolissa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: n. 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneessa on terassi tai parveke. Superior-huoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa merelle päin infinity-altaan yläpuolella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus käännettävässä nojatuolissa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.