Junior-sviitti

Junior-sviittejä, joissa on parisänky tai kaksi yhden hengen vuodetta. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja ovat merelle ja infinity-altaalle päin. Mahdollisuus lisävuoteeseen nojatuolista. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja veden keittomahdollisuus. Vesipullo saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivaus. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Junior-sviittiin kuuluu lisäksi:

  • Espresso-kahvinkeitin

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parisänky tai kaksi yhden hengen vuodetta. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Mahdollisuus lisävuoteeseen nojatuolista. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja veden keittomahdollisuus. Vesipullo saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivaus. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: n. 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parisänky tai kaksi yhden hengen vuodetta. Parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa merelle ja infinity-altaalle päin. Mahdollisuus lisävuoteeseen nojatuolista. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja veden keittomahdollisuus. Vesipullo saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivaus. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.