Junior-sviitti

Juniorsviitti terassilla tai parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella ja merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa tai bungalowien toisessa kerroksessa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone bungaloweissa

Kahden hengen huoneesa bungalowissa on terassi, osassa on merinäköala ja osassa osittainen merinäköala. Merinäköalahuoneet ovat lähimpänä merta, ja niissä on aurinkotuoleilla varustettu terassi. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoituviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22-23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhesviitti

Perhesviitti terassilla tai parvekkeella ja merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta, joissa yhteinen eteinen. Toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa makuuhuoneessa kaksi erillistä sänkyä, jossa lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa on vettä, olutta ja virvoitusjuomia. Espressokeitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: n. 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.