Deluxe-huone

Valoisia deluxe-huoneita, joita on sisustettu kullanvärisin yksityiskohdin. Suuri parisänky tai ympyrän muotoinen sänky sekä sohva. Taulu-tv. Minibaari lisämaksusta, voidaan täydentää pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme tai suihku ja wc. Ammeessa on hierontatoiminto. Hiustenkuivain. Parveke tai maaterassi. Deluxe-huoneissa maaterassilla on aina allasnäkymä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 34–38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Valoisia, tyylikkäitä kahden hengen huoneita, jotka on sisustettu kullanvärisin yksityiskohdin. Taulu-tv. Minibaari lisämaksusta, voidaan täydentää pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme tai suihku ja wc. Ammeessa on hierontatoiminto. Hiustenkuivain. Parveke tai maaterassi, osassa allasnäkymä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 30–34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Tyylikkäitä, kullanvärisin yksityiskohdin sisustettuja superior-huoneita. Suuri parisänky ja sohva. Taulu-tv. Minibaari lisämaksusta, voidaan täydentää pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme tai suihku ja wc. Ammeessa on hierontatoiminto. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 32–36 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Moderneja ja tyylikkäitä sviittejä kahdessa kerroksessa kullanvärisin yksityiskohdin. Makuuhuone suurella parisängyllä ja kylpyhuone yläkerrassa, alakerrassa olohuone sohvaryhmällä ja toisella kylpyhuoneella. Taulu-tv. Minibaari lisämaksusta, voidaan täydentää pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme tai suihku ja wc. Ammeessa on hierontatoiminto. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 54–60 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.