Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joita on sisustettu kullanvärisin yksityiskohdin. Suuri parisänky tai ympyrän muotoinen sänky sekä sohva. Taulu-tv. Minibaari. Vettä, viiniä ja hedelmiä huoneessa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme tai suihku ja wc. Ammeessa on hierontatoiminto. Hiustenkuivain. Parveke tai maaterassi. Deluxe-huoneissa maaterassilla on aina allasnäkymä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 34–38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Vettä, viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30–34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Vettä, viiniä ja hedelmiä huoneessa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 32–36 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä kahdessa kerroksessa, joissa on parveke tai terassi. Alakerrassa on olohuone, kaksi sohvaa ja kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain, kylpyamme ja wc. Yläkerrassa makuuhuone, jossa on parivuode sekä kylpyhuone jossa hiustenkuivain, kylpyamme ja wc. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Vettä, viiniä ja hedelmiä huoneessa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 54–60 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.