Diamond Deluxe Hotel & Spa

  • Tyylikäs ja elegantti
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hotelli yli 16 vuotiaille
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Pidetty hotelli Diamond Deluxe Hotel & Spa sopii tyylikkääseen lomaan yli 16-vuotiaille. Tasokas hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Lambin rannalla. Nauti lomasta rauhallisella allasalueella ja tasokkaan ruoan parissa. Voit hemmotella itseäsi spa-osastolla, kauneussalongissa ja kampaajalla. Hotellissa on ohjattua ohjelmaa ja elävää musiikkia. Voit kuntoilla loman aikana kuntosalilla tai pelaten tennistä, ja kun haluat rentoutua voit vierailla hotellin spassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1689 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elegantti hotelli Diamond Deluxe Hotel & Spa sijaitsee rauhallisella paikalla Lambin rannalla. Täällä on tyylikäs allasalue, jossa maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeitä lainattavissa lisämaksusta. Allasbaari, josta voit tilata virkistäviä juomia sekä snackbaari, jossa tarjoillaan kevyitä aterioita.

Hotellilla on pääravintola ja à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan Välimeren ruokaa (ei sisälly puolihoitoon). Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, ei rantasandaaleja, uimavaatteita tai shortseja. Rannalla on rantabaari, joka on auki korkeasesongin aikaan. Baarista voi tilata ruokia ja juomia rannalle. Aulassa on maksuton wifi. Diamond Deluxe Hotel & Spassa on ktiviteetteja ja elävää musiikkia. Aulassa maksuton wifi ja vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden.

Kuntosali, spa ja jacuzzi lisämaksusta. Spa-osastolla lisämaksusta erilaisia hoitoja, höyrysauna ja sauna. Kauneussalonki ja kampaaja. Maksuttomia aktiviteetteja, kuten tennis ja koripallo.

Noin 4,5 kilometriä Kosin kaupunkiin, täällä on ravintoloita, baareja, putiikkeja ja viihdettä. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Lambi

Aegean Houses

Tervetuloa pidettyyn Aegean Houses huoneistohotelliin Kosilla. Hotellin sijainti lähellä rantaa ja keskustaa on mitä mainioin, ja tilavalla allasalueella lomapäivät kuluvat kuin itsestään. Kaksioissa on tilavat parvekkeet ja viihtyisä tunnelma, josta asiakkaamme pitävät. Hotellin kuntosali ja jacuzzi ovat maksutta käytössäsi.

Diamond Boutique

Tervetuloa moderniin hotelliin Diamond Boutique, joka sijaitsee loistavalla paikalla Lambissa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä ihanalta hiekkarannalta ja tunnelmallisesta keskustasta, jossa on ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Tyylikäs allasalue, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja ja ravintolatarjonnasta löytyy sekä buffet että á la carte.