Diamond Deluxe Hotel & Spa

  • Tyylikäs ja elegantti
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hotelli yli 16 vuotiaille

Pidetty hotelli Diamond Deluxe Hotel & Spa sopii tyylikkääseen lomaan yli 16-vuotiaille. Tasokas hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Lambin rannalla. Nauti lomasta rauhallisella allasalueella ja tasokkaan ruoan parissa. Voit hemmotella itseäsi spa-osastolla, kauneussalongissa ja kampaajalla. Hotellissa on ohjattua ohjelmaa ja elävää musiikkia. Voit kuntoilla loman aikana kuntosalilla tai pelaten tennistä, ja kun haluat rentoutua voit vierailla hotellin spassa.

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Kuluton muutos Covid 19 -tapauksessa
 

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,2 10:stä
Perustuu 5 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1648 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elegantti hotelli Diamond Deluxe Hotel & Spa sijaitsee rauhallisella paikalla Lambin rannalla. Täällä on tyylikäs allasalue, jossa maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeitä lainattavissa lisämaksusta. Allasbaari, josta voit tilata virkistäviä juomia sekä snackbaari, jossa tarjoillaan kevyitä aterioita.

Hotellilla on pääravintola ja à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan Välimeren ruokaa (ei sisälly puolihoitoon). Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, ei rantasandaaleja, uimavaatteita tai shortseja. Rannalla on rantabaari, joka on auki korkeasesongin aikaan. Baarista voi tilata ruokia ja juomia rannalle. Aulassa on maksuton wifi. Diamond Deluxe Hotel & Spassa on ktiviteetteja ja elävää musiikkia. Aulassa maksuton wifi ja vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden.

Kuntosali, spa ja jacuzzi lisämaksusta. Spa-osastolla lisämaksusta erilaisia hoitoja, höyrysauna ja sauna. Kauneussalonki ja kampaaja. Maksuttomia aktiviteetteja, kuten tennis ja koripallo.

Noin 4,5 kilometriä Kosin kaupunkiin, täällä on ravintoloita, baareja, putiikkeja ja viihdettä. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa