Diamond Deluxe Hotel & Spa

  • Tyylikäs ja elegantti
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hotelli yli 16 vuotiaille

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Pidetty hotelli Diamond Deluxe Hotel & Spa sopii tyylikkääseen lomaan yli 16-vuotiaille. Tasokas hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Lambin rannalla. Nauti lomasta rauhallisella allasalueella ja tasokkaan ruoan parissa. Voit hemmotella itseäsi spa-osastolla, kauneussalongissa ja kampaajalla. Hotellissa on ohjattua ohjelmaa ja elävää musiikkia. Voit kuntoilla loman aikana kuntosalilla tai pelaten tennistä, ja kun haluat rentoutua voit vierailla hotellin spassa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotellin siisteys joka puolelta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1761 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elegantti hotelli Diamond Deluxe Hotel & Spa sijaitsee rauhallisella paikalla Lambin rannalla. Täällä on tyylikäs allasalue, jossa maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeitä lainattavissa lisämaksusta. Allasbaari, josta voit tilata virkistäviä juomia sekä snackbaari, jossa tarjoillaan kevyitä aterioita.

Hotellilla on pääravintola ja à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan Välimeren ruokaa (ei sisälly puolihoitoon). Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, ei rantasandaaleja, uimavaatteita tai shortseja. Rannalla on rantabaari, joka on auki korkeasesongin aikaan. Baarista voi tilata ruokia ja juomia rannalle. Aulassa on maksuton wifi. Diamond Deluxe Hotel & Spassa on aktiviteetteja ja elävää musiikkia. Aulassa maksuton wifi ja vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden.

Maksuton kuntosali. Spa ja jacuzzi lisämaksusta. Spa-osastolla lisämaksusta erilaisia hoitoja, höyrysauna ja sauna. Kauneussalonki ja kampaaja. Maksuttomia aktiviteetteja, kuten tennis ja koripallo.

Noin 4,5 kilometriä Kosin kaupunkiin, täällä on ravintoloita, baareja, putiikkeja ja viihdettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.

Jos sisäänkirjautuminen tapahtuu klo 21.30 jälkeen saapumispäivänä, voi illallisen saada huoneeseen.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Paikallisliikennettä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Lambi

Aegean Houses

Tervetuloa pidettyyn Aegean Houses huoneistohotelliin Kosilla. Hotellin sijainti lähellä rantaa ja keskustaa on mitä mainioin, ja tilavalla allasalueella lomapäivät kuluvat kuin itsestään. Kaksioissa on tilavat parvekkeet ja viihtyisä tunnelma, josta asiakkaamme pitävät. Hotellin kuntosali ja jacuzzi ovat maksutta käytössäsi.

Diamond Boutique

Tervetuloa moderniin hotelliin Diamond Boutique, joka sijaitsee loistavalla paikalla Lambissa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä ihanalta hiekkarannalta ja tunnelmallisesta keskustasta, jossa on ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Tyylikäs allasalue, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja ja ravintolatarjonnasta löytyy sekä buffet että á la carte.

Blue Lagoon Resort

Perheystävällisessä Blue Lagoon Resortissa on kaikki tarvittava perheloman viettoon. Miltä kuulostaisi Kosin suurin allas, vesipuisto ja suuri vehreä puutarha, jossa perheen pienimmillä on tilaa leikkiä? Ravintola tarjoilee kaikkea pannukakuista italialaiseen à la carte-illalliseen ja pianobaarissa on ohjelmaa useana iltana viikossa. Perhehuoneissa on tilaa jopa viidelle hengelle!

Apollon Kos

All Inclusive -hotelli Apollon Kos sijaitsee Lambin alueella, aivan Kosin kaupungin ulkopuolella ja kävelymatkan päässä rannalta. Hotellissa on suuri allasalue ja matalampi osio lapsille. Vuokraa pyörä tai ota paikallisbussi Kosin kaupunkiin, tai lähde vuokra-auton avulla tutustumaan saaren eri osioihin.

Aeolos Beach

Aeolos Beach sijaitsee aivan rannan yläpuolella Lambissa ja täällä majoitut kauniissa kahden hengen huoneissa bungaloweissa ensimmäisessä kerroksessa vain muutaman askeleen päässä rannalta. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi on tarkoitettu vain aikuisille. Puolihoito sisältyy hintaan, ja jos kaipaat lomaasi vielä hieman enemmän lisämukavuutta, voit lisätä varaukseesi myös All Inclusiven.