Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella tai terassilla, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpy/suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Makuuhuone parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella ja toisessa huoneessa lisävuodemahdollisuus lisävuoteelle kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superiorhuone

Superiorhuone parvekkeella tai terasiilla. Huoneet sijaitsevat hotellin neljännessä kerroksessa. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuode nojatuolivuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät ja niitä täydennetään päivittäin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.