Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on terassi tai parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja pakastinlokero, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä sisäänkirjautuessa ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustekuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on terassi tai parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja pakastinlokero, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä sisäänkirjautuessa ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustekuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on terassi tai parveke. Kaksi makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja pakastinlokero, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä sisäänkirjautuessa ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustekuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa on terassi tai parveke allasnäkymällä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Pylväsparivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja pakastinlokero, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä sisäänkirjautuessa ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustekuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.