Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on terassi tai parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on terassi tai parveke, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on ulkotila ja pääsy jaetulle altaalle. Terassilla on kaksi aurinkotuolia. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Perhehuone koostuu kahdesta huoneesta, joiden välissä on lasinen liukuovi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35-37 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.