Kokemuksia Porto Bello Royal -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Bello Royal -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

3240 arvostelua
Erinomainen
 
2072
Erittäin hyvä
 
760
Hyvä
 
273
Ei kovin hyvä
 
92
Huono
 
43

Viimeisimmät 5 arviota

5.6.2018

Kirjoittanut maaretsorsavirta Naantali, Suomi

Ihana hotelli

Olimme Atlantica Portobello Royalissa 25.5.-1.6.2018 jo viidettä kertaa!On kiva mennä tuttuun hotelliin!Olemme matkustelleet tosi paljon!Nyt on taas Kreikka suosiossamme!Hotellissa on erittäin ystävällinen henkilökunta!Illalliseen voisi kyllä hiukan enemmän tehdä vaihtelua,mm.kunnon lihaa!Harmittaa myös se,että vierailta ei vaadita kunnon pukeutumista illalliselle,vaikka siitä on maininta erikseen,miehille pitkät housut,ei ranta-asuja jne!Väärin muita kohtaan!Italialainen ravintola on parantunut erittäin paljon!Myös rannalla olevat kaksi ravintolaa ovat hyvät !Erityisesti kiitos ystävälliselle miehelle,joka ottaa niissä ruokailijat vastaan!Rantabaarissa myös ystävällinen palvelu!Pääravintolassa myös hyvä palvelu,erityinen kiitos Lizetalle! Ennen aina huoneessamme oli mm.kaksi nojatuolia ja pieni pöytä,sekä iso peili!Nyt nämä puuttuivat kaikki!Peilin tilalla oli iso tv!Kyllä huoneessa pitää voida istua muuallakin,kuin sängyn päällä ja peili ainoastaan wc:ssä,jossa ei muuten ainoatakaan sähkötöpseliä!Uima-altaat pidetään erittäin puhtaina,kuten muukin ympäristö!Koko hotelli ihana,ennen ei toki ollut paljon lapsiperheitä,sopii enemmän aikuisille!Vastaanotossa myös erittäin hyvä palvelu!Hotelli voisi kyllä jotenkin huomiota vieraansa,jotka ovat jo useamman kerran siellä olleet! Mm.Rhodoksella Kolumbiassa,kun olimme kolmatta kertaa samassa hotellissa,saimme kutsun mukavaan tilaisuuteen,jossa oli muutama muukin pariskunta!Kiva ele huomioida asia!!Kuitenkiin haluamme taas palata ensi keväänä Portobelloon! Kiitokset sinne ja hyvää kesää Suomesta lähettää M&S

 
19.12.2016

Kirjoittanut Jimppu8v Helsinki, Suomi

Ihana loma, mahtava hotelli

Olen 9-vuotias arvostelija. Olimme täällä 2 viikkoa kesäkuun ja heinäkuun vaihteessa. Loma oli mahtava! Hotellin viereinen vesipuisto oli maailman paras. Altaita oli 13 ja kaikki olivat mahtavia mutta sisäallas oli todella kylmä, mutta rauhallinen. Ravintoloitakin oli 5. Ranta hotellin vieressä oli koko saaren pisin ja polkuveneet olivat hotellin vieraille ilmaisia. Hotellin työntekijät olivat erittäin mukavia, erityisesti eräs siivooja. En suosittele hotellia jos et pysty kiipeämään portaita, muuten suosittelen.

 
15.8.2016

Kirjoittanut Tiina K Pori, Suomi

Laadukasta lomailua rauhallisessa ympäristössä

Hotellialue todella siisti ja uima-altaita on runsaasti. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva paikka, on varaa valita. Hotellihuoneet tilavat ja tasokkaat. Ruoka erinomaista ,samoin myös palvelu. Henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Iltaohjelmaa ei juurikaan ole, joten jos kaipaat menoa ja railakasta yöelämää, sitä ei täältä löydy, eikä kovin läheltä hotellia. Paikka on oikea rauhan tyyssija. Hotelli myös melko syrjässä. Lähinnä Kardamenan kylä, jonne pääsee bussilla tai vuokraamalla auton, keskikesällä matka kävellen liian pitkä ja kuuma.

 
24.3.2014

Kirjoittanut Pam L Bedford, Yhdistynyt kuningaskunta

Toinen vierailu

Tämä on ihana, hyvin hoidettu hotelli, jossa on monta uima-allasvaihtoehtoa. Olemme lomailleet täällä kahdesti. Italialainen ravintola on parantunut merkittävästi ensimmäisen vierailumme jälkeen. Negatiivisena puolena paikka on puoliksi täynnä venäläisiä, jotka hallitsevat rannan parasta aluetta yksinoikeudella ja ovat hyvin epäystävällisiä ei-venäläisille vieraille. Pidin aamiaisista todella paljon ja join lasillisen "samppanjaa" joka aamu. Autonvuokraus ei ole välttämätöntä, ja ilmainen bussi kulkee noin 6 kertaa päivässä Kardemenan kaupunkiin ja takaisin, mutta meidän mielestämme on mukavaa nähdä saaren muita alueita. Pidämme erityisesti Masticharista, joka on hyvin rento lomakohde. Siellä on ihana ranta ja tavernoita, joissa tarjoillaan mahtavia aterioita merenantimista.

 
12.3.2023

Kirjoittanut Saavvytr

Looking forward to our stay

We will arrive on 15 March and will stay for 10 days. Having checked many of the reviews I look forward to a wonderful stay together with my family. So far the hotel has been helpful in responding to my emails quickly and guaranteeing a special room for my mother who needs special assistance. Cleanliness and air conditioning seem to be a problem for some previous reviewers. This is a bit worrying but I hope we will have no problem and that I will write a great review when back home