Kokemuksia Porto Bello Royal -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 38 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-07


9 10:stä

+
-
Huoneessa ei ollut ollenkaan koukkuja, mihin ripustaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-20


9 10:stä

+
Great food, different places to choose from (incl. a la carte), different themed nights, good quality food, lots of choices (glutenfree options, if you ask). We were very happy with food and service. Clean, spacious room, also reliable room service. Well equipped Mini Market in the hotel with snacks, pool toys, souvenirs, etc. Lots of Spa options, my massage was very good, but fairly pricey. Nice beach, sandy at the chairs, but little rocky at water front in spots. Kids pool very nice and spacious with slides. Wonderful activities with Kids Club (t-shirt painting, crafts, pirate treasure hunt, beach day, etc.) plus every evening Mini Disco (except Saturday). Very nice and fun entertainers.
-
Noise level was no problem for us, but if you are sensitive please note: planes fly over the hotel/beach every day, depending on room location the bar/entertainment can be noisy. Definitely not enough sun beds, even if we were there off-season, which led to these horrible "early-morning reservers".

Vahvistettu asiakas: 2023-09-29


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-15


9 10:stä

+
Uima-altaita useita, joten vältyttiin ruuhkalta. Siisti ja tyylikäs kokonaisuus.
-
Yllätys oli, että lentokoneet lensivät aivan hotellin ylläpuolella matalalla.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-15


7 10:stä

+
Uima allas huoneen edustalla
-
Palvelu ala-arvoista.Ei missään muodossa vastaa viittä tähteä. Siisteys huonoa.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-14


7 10:stä

+
Huoneessa oli hyvä ilmastointi.
-
Rannalla oli aivan liian vähän aurinkotuoleja ja varjoja. Musiikki oli aivan liian kovalla kaikissa esityksissä. Pääravintola oli tosi meluisa ja juomia oli vaikea saada kiireisen henkilökunnan takia, kertaakaan ei tultu kysymään että otetaanko lisää kahvia, vettä, viiniä ym. Sängyissä ei ollut paksumpaa peittoa ollenkaan, vain lakana ja päiväpeitto, jota sitten käytimme nukkumiseen. Huoneemme yläpuolella oli ravintola ja sieltä kuului kova tuolien siirtelyn meteli joka yö noin klo 1 asti. Kuntosali oli surkea, osa laitteista esim juoksumatto ja kuntopyörä ei toiminut, kuntoilulaitteita ei voinut säätää omalle mitalle sopivaksi ja vapaita painoja ei ollut ollenkaan. Ilmastointi oli riittämätön tilaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-14


8 10:stä

+
Uima-altaat, ravintolan (buffet) monipuolisuus
-
Hotelli lentomelualueella (ei mainintaa missään), lounasravintoloiden etukäteisvaraus erikoista - vaikea lomalla ennakoida lounasaikaa edeltävinä päivinä. All inclusivessa pitäisi olla mahdollisuus syödä milloin vaan aukiooloaikojen puitteissa hotellin kaikissa ravintoloissa. Hotellin oma viihde aloittelevaa - nuoret yrittivät varmasti parhaansa mutta harjoitusta olisi tarvittu vielä.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-14


8 10:stä

+
Oma huone oli moderni, puhdas ja tilava.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-09


7 10:stä

+
Maisemat
-
Hotellihuone oli synkkä ja nuhjuinen eikä vastannut lainkaan Apollomatkojen verkkosivuilla olevaa huonekuvausta. Kylpyhuoneessa oli mustia pilkkuja seinässä ja suihkuseinää oli teipattu. Saimme taaperolle tupakalta haisevan tahraisen ja vanhan matkasängyn, jota ei voinut käyttää. Huone ei todellakaan vastannut 5 tähteä.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Bello Royal -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

3640 arvostelua
Erinomainen
 
2332
Erittäin hyvä
 
817
Hyvä
 
326
Ei kovin hyvä
 
102
Huono
 
57

Viimeisimmät 5 arviota

5.6.2018

Kirjoittanut maaretsorsavirta Naantali, Suomi

Ihana hotelli

Olimme Atlantica Portobello Royalissa 25.5.-1.6.2018 jo viidettä kertaa!On kiva mennä tuttuun hotelliin!Olemme matkustelleet tosi paljon!Nyt on taas Kreikka suosiossamme!Hotellissa on erittäin ystävällinen henkilökunta!Illalliseen voisi kyllä hiukan enemmän tehdä vaihtelua,mm.kunnon lihaa!Harmittaa myös se,että vierailta ei vaadita kunnon pukeutumista illalliselle,vaikka siitä on maininta erikseen,miehille pitkät housut,ei ranta-asuja jne!Väärin muita kohtaan!Italialainen ravintola on parantunut erittäin paljon!Myös rannalla olevat kaksi ravintolaa ovat hyvät !Erityisesti kiitos ystävälliselle miehelle,joka ottaa niissä ruokailijat vastaan!Rantabaarissa myös ystävällinen palvelu!Pääravintolassa myös hyvä palvelu,erityinen kiitos Lizetalle! Ennen aina huoneessamme oli mm.kaksi nojatuolia ja pieni pöytä,sekä iso peili!Nyt nämä puuttuivat kaikki!Peilin tilalla oli iso tv!Kyllä huoneessa pitää voida istua muuallakin,kuin sängyn päällä ja peili ainoastaan wc:ssä,jossa ei muuten ainoatakaan sähkötöpseliä!Uima-altaat pidetään erittäin puhtaina,kuten muukin ympäristö!Koko hotelli ihana,ennen ei toki ollut paljon lapsiperheitä,sopii enemmän aikuisille!Vastaanotossa myös erittäin hyvä palvelu!Hotelli voisi kyllä jotenkin huomiota vieraansa,jotka ovat jo useamman kerran siellä olleet! Mm.Rhodoksella Kolumbiassa,kun olimme kolmatta kertaa samassa hotellissa,saimme kutsun mukavaan tilaisuuteen,jossa oli muutama muukin pariskunta!Kiva ele huomioida asia!!Kuitenkiin haluamme taas palata ensi keväänä Portobelloon! Kiitokset sinne ja hyvää kesää Suomesta lähettää M&S

 
19.12.2016

Kirjoittanut Jimppu8v Helsinki, Suomi

Ihana loma, mahtava hotelli

Olen 9-vuotias arvostelija. Olimme täällä 2 viikkoa kesäkuun ja heinäkuun vaihteessa. Loma oli mahtava! Hotellin viereinen vesipuisto oli maailman paras. Altaita oli 13 ja kaikki olivat mahtavia mutta sisäallas oli todella kylmä, mutta rauhallinen. Ravintoloitakin oli 5. Ranta hotellin vieressä oli koko saaren pisin ja polkuveneet olivat hotellin vieraille ilmaisia. Hotellin työntekijät olivat erittäin mukavia, erityisesti eräs siivooja. En suosittele hotellia jos et pysty kiipeämään portaita, muuten suosittelen.

 
15.8.2016

Kirjoittanut Tiina K Pori, Suomi

Laadukasta lomailua rauhallisessa ympäristössä

Hotellialue todella siisti ja uima-altaita on runsaasti. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva paikka, on varaa valita. Hotellihuoneet tilavat ja tasokkaat. Ruoka erinomaista ,samoin myös palvelu. Henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Iltaohjelmaa ei juurikaan ole, joten jos kaipaat menoa ja railakasta yöelämää, sitä ei täältä löydy, eikä kovin läheltä hotellia. Paikka on oikea rauhan tyyssija. Hotelli myös melko syrjässä. Lähinnä Kardamenan kylä, jonne pääsee bussilla tai vuokraamalla auton, keskikesällä matka kävellen liian pitkä ja kuuma.

 
24.3.2014

Kirjoittanut Pam L Bedford, Yhdistynyt kuningaskunta

Toinen vierailu

Tämä on ihana, hyvin hoidettu hotelli, jossa on monta uima-allasvaihtoehtoa. Olemme lomailleet täällä kahdesti. Italialainen ravintola on parantunut merkittävästi ensimmäisen vierailumme jälkeen. Negatiivisena puolena paikka on puoliksi täynnä venäläisiä, jotka hallitsevat rannan parasta aluetta yksinoikeudella ja ovat hyvin epäystävällisiä ei-venäläisille vieraille. Pidin aamiaisista todella paljon ja join lasillisen "samppanjaa" joka aamu. Autonvuokraus ei ole välttämätöntä, ja ilmainen bussi kulkee noin 6 kertaa päivässä Kardemenan kaupunkiin ja takaisin, mutta meidän mielestämme on mukavaa nähdä saaren muita alueita. Pidämme erityisesti Masticharista, joka on hyvin rento lomakohde. Siellä on ihana ranta ja tavernoita, joissa tarjoillaan mahtavia aterioita merenantimista.

 
15.6.2024

Kirjoittanut Bodil A

Dåligt städat annars bra

Hade varit en toppenvecka om inte städerskan i vårt rum varit så dålig. Sämsta jag varit med om. Kontaktade receptionen flera gånger men fick dålig respons därifrån. Sista dagen hade vi en annan städerska, det var första dagen det blev städat som förväntat. Annars var poolerna och maten helt ok, trevligt med så många pooler att välja på. Trodde stranden skulle varit bättre. Nu stenblock med sand på/emellan stenarna, ganska svårt att ta sig i vattnet. Ganska slitet på sina ställen, underhållet kunde vara bättre. Smutsiga trappor med gamla fläckar. Vi hade en död fågel i gången utanför vår dörr i 3 dagar innan den togs bort.