Deluxe-sviittejä omalla altaalla

Deluxe-sviittejä omalla altaalla ja puutarhanäkymällä. Maaterassi, jossa on aurinkotuoleja, pöytä ja tuolit sekä näkymä puutarhaan. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 66 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke ja näkymät puutarhaan. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä omalla altaalla. Maaterassi, jossa on kaksi aurinkotuolia, tuolit ja pöytä sekä näkymät puutarhaan. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviittejä omalla altaalla

Sviittejä omalla altaalla. Maaterassi, jossa on kaksi aurinkotuolia, tuolit ja pöytä sekä näkymät puutarhaan. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 66 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Sviitti omalla altaalla

Sviittejä omalla altaalla. Sviiteissä on kaksi maaterassia, joista toisessa on pieni allas aurinkotuoleineen sekä nojatuoleja ja pöytä. Sviitit koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joista toisessa on parivuode ja toisessa parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta sekä yhteinen kylpyhuone. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.