The Olivar Suites

Olivar Suites on kauniisti suunniteltu hotelli aivan rannan yläpuolella Moraitikassa. Hotelli on rakennettu vanhan oliivilehdon keskelle, ja sisustettu moderniin tyyliin pehmeillä maanläheisillä väreillä ja luonnollisilla materiaaleilla. Hotellissa on uima-allas, ranta-alue aurinkotuoleineen ja hyvästä ruoastaan tunnettu keittiö.


Huonetyyppi

Juniorsviittejä 1-2 hengelle. Juniorsviittejä omalla altaalla 1-2 hengelle. Sviittejä omalla altaalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 187 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Olivar Suitesissa on mukava allasalue, ja jos haluat uida meressä, on aivan hotellin alapuolella 200 metriä pitkä hiekkaranta. Altaalla ja rannalla on molemmissa maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhkeet.

Hotellin Flya-ravintolassa tarjoillaan noutopöytäaamiainen, ja ravintola on avoinna lounas- ja illallisaikaan klo 23.00 asti. Ravintolan keittiössä työskentelee yksi Kreikan parhaista kokeista, ja valikoimasta löytyy makuja Korfulta, Kreikasta ja Välimeren alueen eri keittiöistä. Saatavilla on myös gluteenittomia ja laktoosittomia ruokia. Olibar on vanhassa tuulimyllyssä sijaitseva baari, josta saat kahvia, smoothieita, juomia ja kevyitä aterioita päiväsaikaan. Baari on avoinna puoleen yöhön asti.

Kuntosali. Kauneushoidot ja sauna maksua vastaan. Joogatunteja ryhmissä tai yksityistunteja. Pilates. Venyttely.

Vastaanotossa, joka on avoinna vuorokauden ympäri, on baari ja matkatavarasäilytys. Silitysrauta ja -lauta ovat lainattavissa. Pieni putiikki, josta voit ostaa paikallisia käsitöitä. Korfun kaupunkiin on matkaa noin 22 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja à la carte -lounas tai à la carte -illallinen)
  • Täysihoito (aamiaispöytä, à la carte -lounas ja à la carte -illallinen)

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-11.00. Ravintola on auki päivisin ja iltaisin klo 23.00 saakka.

Hotellit Moraitika

Delfinia

Hotelli Delfiniassa majoitut aivan rannalla, ja voit vilvoitella altaassa tai meressä. Nauti maukas aamiaispöytä hotellin ravintolassa, ja maistele paikallisia ruoka tavernasta. Jos haluat kuulla aaltojen kohinaa, niin kannattaa varata superior-huone merinäköalalla.

Nasos

Nasos on mukava ja tyylikäs hotelli Moraitikan laitamilla Korfulla. Pitkä hiekkaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja hotellilla on viihtyisä allasalue sekä ravintola.

Alkionis

Hotelli Alkionis sijaitsee kävelymatkan päässä Moraitikan hiekkarannalta, jossa voit kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja tai rentoutua aurinkotuolilla. Hotellialueella on allas sekä aurinkoinen terassi, jossa voit nauttia aamukahvit.

Gemini

Gemini sijaitsee mukavalla paikalla Moraitikassa Korfulla. Ranta sijaitsee kivenheiton päässä ja allasalueella on suuren altaan lisäksi aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on varjoisa puutarha sekä lisämaksusta puolihoito ja All Inclusive.

Albatros (Korfu)

Remontoitu hotelli Albatros sijaitsee aivan Moraitikan rannalla. Viihtyisän hotellin allasalueelta on näkymät merelle ja pienen kävelymatkan päässä on Moraitikan keskusta, josta löydät ravintoloita. Tee lomastasi entistä helpompaa ja herkullisempaa ostamalla All Inclusive!