Ranta Glyfadassa

Korfun ihanimmat rannat

Korfulta löytyy rantoja jokaiseen makuun – rauhallisia rantoja, joissa voit nauttia auringosta, sekä rantoja joissa voit kokeilla erilaisia aktiviteetteja. Erityisen upeita ovat Korfun kivirannat, joiden vesi on erityisen upean väristä. 

Agios Georgios

Yksi tai useampi Agios Georgios

Korfulta löytyy yhteensä neljä paikkaa, joita kutsutaan nimellä Agios Georgios. Saaren luoteisosassa sijaitsevassa Agios Georgiosissa on useita hienoja hiekkarantoja. Tänne tulevat monet paikalliset ja turistit uimaan ja nauttimaan aurinkoisesta päivästä. Alueella on myös muutamia kahviloita. 

Issos Beachin erityinen näköala

Issos Beach on ihana ranta, joka sijaitsee eteläisen Agios Georgiosin pohjoispuolella. Rannalta löytyy hiekkasärkkiä ja kivimuodostelmia, jotka antavat rannalle uniikin ulkonäön. Jos tahdot liikkua, voit kokeilla rantalentopalloa tai surffikoulua. Pienestä kioskista voit ostaa juotavaa.

Suosittu Glyfadan ranta

Tämä ranta on suosittu paikallisten keskuudessa. Alueella on muutamia hotelleita, ja korkeasesongin ollessa ohi rannalla on hyvin tilaa. Glyfada sijaitsee noin 20 minuutin päässä Gouvia/Dassiasta ja noin 25 minuutin päässä Agios Gordisista. Korkeasesongin aikana suosittelemme tulemaan rannalle skootterilla tai mönkijällä, sillä parkkipaikoista voi olla pula. Sunnuntai on kreikkalaisille perhepäivä, joten rannalla on paljon ihmisiä. 

Idyllinen Almiros Beach

Jos kaipaat rantaa joka tarjoaa täydellisen rentoutumisen, suuntaa kohti Almiros Beachin pikkukivirantaa, joka sijaitsee Acharavin kylän reunalla. Täällä aika tuntuu pysähtyneen, ja voit nauttia upeasta luonnosta ja muutamista uniikeista hotelleista. Matkalla Acharavista Kassiopiin näet kyltin Almiros Beachille, ja pääset rannalle helposti vuokra-autolla. 

La Grotta

La Grotta Paleokastritsassa sopii seikkailunhaluisille. Pääset veteen rappusia pitkin, ja voit hyppiä trampoliinilta veteen tai heittäytyä sinne köyden varassa. Suosittu paikka erityisesti nuorten keskuudessa. 

Perama

Peramassa voit uida turkoosissa vedessä. Päästäksesi tänne voit kävellä sillan yli Kanonista. Rannalla on myös pieni kahvila, jossa voit syödä lounasta. Voit uidessasi nähdä matalalla lentäviä lentokoneita, jotka ovat matkalla läheiselle lentokentälle. 

Santa Barbara

Etelässä sijaitsevassa Agios Georgiosin eteläpuolella sijaitsee hieno Santa Barbaran ranta. Veden ääressä on myös muutamia tavernoita. Santa Barbarassa käyvät useimmiten kreikkalaiset ja italialaiset, jotka haluavat viettää päivän meren äärellä. 

Paelokastritsa
Kassiopi

Kassiopin kivirannat

Kassiopin ympäristöstä löytyy pieniä ja mukavia kivirantoja. Rannan kivet tekevät vedestä erityisen värisen. Löydä suosikkirantasi ja vietä koko päivä nauttien auringosta ja uimisesta. 

Ipsos

Ipsosissa on viihtyivä kiviranta, joka on suosittu kuumina kesäpäivinä. Korkeasesongin aikana monet nuoret tulevat tänne juhlimaan ja viettämään aikaa rannan baareissa ja yöklubeissa. Täällä voit viettää koko päivän, ja nauttia monista ravintoloista ja kahviloista.