Juniorsviitti

Tyylikkäästi sisustettuja juniorsviittejä, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Nespresso-kahvikone. Minibaari lisämaksusta. Avoin pohjaratkaisu, jossa kylpyamme ja pesualtaat. Erillinen suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuonetuotteita. Parveke, jossa sohva, tuoleja, pöytä ja merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 58 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone, merinäköala

Elegantteja kahden hengen huoneita, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Nespresso-kahvikone. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa suihku, wc ja hiustenkuivain. Kylpyhuonetuotteita. Parveke, jossa sohva, tuoleja, pöytä ja merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone, puutarhanäkymä

Kauniisti sisustettuja kahden hengen huoneita, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Nespresso-kahvikone. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa suihku, wc ja hiustenkuivain. Kylpyhuonetuotteita. Parveke, jossa sohva, tuoleja, pöytä ja näkymä puutarhaan. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Elegantteja perhehuoneita, joissa makuuhuone ja erillinen olohuone. Huoneiden välillä liukuovi. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Nespresso-kahvikone. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Avoin pohjaratkaisu, jossa kylpyamme ja pesualtaat. Kylpyhuonetuotteita. Parveke, jossa aurinkotuoleja, sohva, tuoleja, pöytä ja merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 58 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.