Angsana Corfu

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Meren lumoama, luonnon inspiroima ja saaren perinnön valloittama Angsana Korfu. Koe kreikkalainen luksusretriitti, jossa paikalliset perinteet yhdistyvät aasialaisiin vaikutteisiin. Vietä loma hienostuneessa ympäristössä, täällä sinulle on parasta tarjolla.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita merinäköalalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Juniorsviittejä merinäköalalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue ja ranta ja erinomainen palvelu
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 900 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Angsana Corfu on suuri ja tasokas hotelli, jossa runsas valikoima ravintoloita. Korkeatasoinen spa hemmotteluun, infinity-allas sekä tilavia kahden hengen huoneita, juniorsviittejä ja perhehuoneita.

Infinity-allas ja yksityinen ranta

Infinity-altaalla voit rentoutua ja nauttia upeista näkymistä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet. Hotellin spassa sisäallas mukavilla aurinkotuoleilla sekä mehubaari, josta saa tilattua virkistäviä juomia. Yksityisellä rannalla aurinkotuoleja, -varjoja sekä mukavia balilaisia aurinkovuoteita.

Nauti hyvästä ruoasta

Angsana Corfussa on buffetravintola, kolme à la carte -ravintolaa, kaksi snackbaaria, kaksi loungea ja kaksi baaria. Buffetravintola Ruen Ramsaissa tarjoillaan aamiaista. Á la carte -ravintola Butrinis on auki aamusta iltaan, ja tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Á la carte -ravintola Koh tarjoaa Asian Fusion Sushia, ja à la carte -ravintola Sofritossa voit maistella kreikkalaisia erikoisuuksia Korfulta. Kahdessa snackbaarissa tarjoillaan juomia sekä yksinkertaisia annoksia päivisin. Kaksi loungea, joista toisessa tarjoillaan kaviaaria, vodkaa ja gourmet-ruokia, ja toisessa Afternoon Tea sekä jälkiruokia. Sunrise Poolbar sijaitsee altaan vieressä puuterassilla, ja kuntosalin ja sisäaltaan vieressä olevasta Juicebarista voit tilata erilaisia mehuja.

Rentoudu palkitussa spassa

Hotellissa on spa, jossa voit rentoutua ja nauttia omasta ajasta. Spasta löytyy joogaterassi, hyvin varusteltu kuntosali ja lämmitetty sisäuima-allas. Spa-hoidot lisämaksusta. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-11-vuotiaille lapsille, jossa on englantia puhuva henkilökunta.

Lisätietoa

Maksuton wifi koko hotellialueella. Kansainvälinen lastenkerho hotellin omalla henkilökunnalla 4-11-vuotiaille lapsille. Hotellille on lentokenttäkuljetuksen jälkeen jyrkkä mäki. Hotellibussi rannalle puolen tunnin välein. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Noin 2 kilometriä Benitsesin keskustaan, ja noin 12 kilometriä Korfun kaupunkiin.

Ateriat

Sisältyy: \

 • Aamiaisbuffet

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-11.00.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiaisbuffet ja illallinen listalta)
 • Täysihoito (aamiaisbuffet, lounas ja illallinen listalta)

Sekä puoli- että täysihoidossa voit ruokailla seuraavissa ravintoloissa:

 • Aamiaisbuffet ravintola Ruen Romsai, klo 07.30-11.00
 • Lounas ja/tai illallinen listalta Sofrito-ravintolassa, klo 12.30-15.30 ja 19.00-22.00
 • Välipaloja Starboard Lunch & Terrace, klo 17.00-01.00
 • Välipaloja Sunrise Pool Barissa klo 12.00-18.00
 • Välipaloja Emerald Beach Barissa, klo 12.00-18.00
 • Illallinen à la carte -ravintola Oribussa, klo 19.00-22.00*

Exclusive-hotelleissamme on aina

 • Hotelliluokitus vähintään 5
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
 • Tasokas allasalue