Angsana Corfu

  • Eksklusiivinen hotelli
  • Spa ja useita ravintoloita

Angsana Corfu on uniikki hotelli, joka sopii tasokasta lomaa toivoville! Hotellilla on useita ravintoloita sekä maagiset näkymät tarjoava allas. Majoitut hienoissa ja kauniisti sisustetuissa huoneissa, ja lomatunnelmaan on helppo uppoutua.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita puutarhanäkymällä 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita merinäköalalla 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Juniorsviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allas alue
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 900 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Angsana Corfu on suuri ja tasokas hotelli, jossa runsas valikoima ravintoloita. Korkeatasoinen spa hemmotteluun, infinity-allas sekä tilavia kahden hengen huoneita, juniorsviittejä ja perhehuoneita.

Infinity-altaalla voit rentoutua ja nauttia upeista näkymistä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä allaspyyhkeet. Hotellin spassa sisäallas mukavilla aurinkotuoleilla sekä mehubaari, josta saa tilattua virkistäviä juomia. Yksityisellä rannalla aurinkotuoleja, -varjoja sekä mukavia balilaisia aurinkovuoteita.

Angsana Corfussa on buffetravintola, kolme á la carte -ravintolaa, kaksi snackbaaria, kaksi loungea ja kaksi baaria. Buffetravintola Ruen Ramsaissa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Á la carte -ravintola Butrinis on auki aamusta iltaan, ja tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Á la carte -ravintola Koh tarjoaa Asian Fusion Sushia, ja á la carte -ravintola Sofritossa voit maistella kreikkalaisia erikoisuuksia Korfulta. Kahdessa snackbaarissa tarjoillaan juomia sekä yksinkertaisia annoksia päivisin. Kaksi loungea, joista toisessa tarjoillaan kaviaaria, vodkaa ja gourmet-ruokia, ja toisessa Afternoon Tea sekä jälkiruokia. Sunrise Poolbar sijaitsee altaan vieressä puuterassilla, ja kuntosalin ja sisäaltaan vieressä olevasta Juicebarista voit tilata erilaisia mehuja.

Hotellilla on tasokas spa, jossa voi rentoutua ja nauttia omasta ajasta. Spassa runsas valikoima kauneushoitoja, terassi joogalle, hyvinvarusteltu kuntosali sekä sisäallas.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Noin 2 kilometriä Benitsesin keskustaan, ja noin 12 kilometriä Korfun kaupunkiin.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Puolihoito (aamiaspöytä ja illallispöytä) lisämaksusta.
Täysihoito (aamiaispöytä, lounaspöytä ja illallispöytä) lisämaksusta.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue