Angsana Corfu

  • Eksklusiivinen hotelli
  • Spa ja useita ravintoloita

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Rentoudu ainutlaatuisessa hotelli Angsana Corfussa, joka sopii täydellisesti ylellistä lomaa kaipaaville. Tyylikkäästi sisustetut perhehuoneet ja sviitit sekä infinity-allas yhdessä rauhallisen ja miellyttävän tunnelman kanssa takaavat rentouttavat lomapäivät.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita puutarhanäkymällä 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita merinäköalalla 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita merinäköalalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Juniorsviittejä merinäköalalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue ja ranta ja erinomainen palvelu
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 900 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Angsana Corfu on suuri ja tasokas hotelli, jossa runsas valikoima ravintoloita. Korkeatasoinen spa hemmotteluun, infinity-allas sekä tilavia kahden hengen huoneita, juniorsviittejä ja perhehuoneita.

Infinity-altaalla voit rentoutua ja nauttia upeista näkymistä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä allaspyyhkeet. Hotellin spassa sisäallas mukavilla aurinkotuoleilla sekä mehubaari, josta saa tilattua virkistäviä juomia. Yksityisellä rannalla aurinkotuoleja, -varjoja sekä mukavia balilaisia aurinkovuoteita.

Angsana Corfussa on buffetravintola, kolme à la carte -ravintolaa, kaksi snackbaaria, kaksi loungea ja kaksi baaria. Buffetravintola Ruen Ramsaissa tarjoillaan aamiaista. Á la carte -ravintola Butrinis on auki aamusta iltaan, ja tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Á la carte -ravintola Koh tarjoaa Asian Fusion Sushia, ja à la carte -ravintola Sofritossa voit maistella kreikkalaisia erikoisuuksia Korfulta. Kahdessa snackbaarissa tarjoillaan juomia sekä yksinkertaisia annoksia päivisin. Kaksi loungea, joista toisessa tarjoillaan kaviaaria, vodkaa ja gourmet-ruokia, ja toisessa Afternoon Tea sekä jälkiruokia. Sunrise Poolbar sijaitsee altaan vieressä puuterassilla, ja kuntosalin ja sisäaltaan vieressä olevasta Juicebarista voit tilata erilaisia mehuja.

Hotellilla on tasokas spa, jossa voi rentoutua ja nauttia omasta ajasta. Spassa runsas valikoima kauneushoitoja, terassi joogalle, hyvinvarusteltu kuntosali sekä sisäallas.

Kansainvälinen lastenkerho hotellin omalla henkilökunnalla 4-11-vuotiaille lapsille.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Hotellibussi rannalle puolen tunnin välein. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Noin 2 kilometriä Benitsesin keskustaan, ja noin 12 kilometriä Korfun kaupunkiin.

Ateriat

Sisältyy: \

  • Aamiaispöytä.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue