Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa makuuhuone parivuoteella yläkerrassa. Yläkerrassa parveke ja kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, kylpyamme/suihku ja wc. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta alakerrassa. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja keittiövarustelu. Pesukone. Takka. Tv. Erillinen wc sisääntulokerroksessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Parveke tai terassi. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kaksio, oma allas

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa oma allas. Yläkerrassa erillinen makuuhuone parivuoteella, kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc, sekä parveke. Alakerrassa yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta ja kokoontaitettavasta vuoteesta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, keittiövarustelu ja tiskikone. Pyykkikone. Takka. Tv. Erillinen wc alakerrassa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Maaterassi pöydällä ja tuoleilla, aurinkotuoleilla ja omalla altaalla. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kolmio, oma allas

Kaksikerroksisia kolmioita, joissa oma allas. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Yläkerrassa myös kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc sekä parveke. Alakerrassa yhdistetty minikeittiö ja olohuone, jossa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, keittiövarustelu ja tiskikone. Pyykkikone. Takka. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Alakerrassa oma kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi, jossa pöytä ja tuoleja, aurinkovuoteet sekä oma allas. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Kaksikerroksinen yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä, joissa parivuode makuuparvella. Alakerrassa yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta alakerrassa. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahtdin ja keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc. Maaterassi. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella, jossa parivuode. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmen huoneen villa Premium, oma allas

Kolmen huoneen Premium villassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Molemmissa makuuhuoneissa omat kylpyhuoneet, joissa kylpyamme/suihku ja wc. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, keittiövarustelu ja tiskikone. Pyykkikone. Äly-tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Maaterassi, jossa pöytä ja tuolit, aurinkovuoteet ja oma allas. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 85 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Kolmio

Kolmioita kahdella makuuhuoneella, joista toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone, jossa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja keittiövarustelu. Pyykkikone. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc. Tilava parveke tai terassi. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 66 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Neljän huoneen huoneisto, oma allas

Neljän huoneen huoneistot kahdessa kerroksessa omalla altaalla sijaitsevat lähellä rantaa. Kolme makuuhuonetta, joista yhdessä parivuode ja kahdessa erilliset vuoteet. Kakissa makuuhuoneissa oma kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, keittiövarustelu ja tiskikone. Pyykkikone. Äly-tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Maaterassi, jossa pöytä ja tuolit, aurinkovuoteet ja oma allas. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 6 hengelle.

Superior-kolmio

Superior-kolmiot sijaitsevat lähellä rantaa. Kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone, jossa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja keittiövarustelu. Pyykkikone. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc. Tilava parveke tai terassi. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.