2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä maaterassilla. Pohjakerroksessa yhdistetty makuuhuone/keittiö ja kylpyhuone. Yläkerrassa parivuode makuuparvella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta olohuoneessa. Minikeittiö jossa keittolevyt ja uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen wc ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Takka. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa on parivuode, parveke sekä kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain, suihku ja wc. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tiskikone. Tv paikalliskanavilla. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsi.

Kaksikerroksinen kaksio, oma allas

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa oma allas. Maaterassi pöydällä ja tuoleilla, aurinkotuoleilla ja omalla altaalla. Yläkerrassa erillinen makuuhuone parivuoteella, kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc, sekä parveke. Alakerrassa yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta ja kokoontaitettavasta vuoteesta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, yksinkertainen keittovarustus ja tiskikone. Pyykkikone. Takka. Tv. Erillinen wc alakerrassa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsi.

Kaksikerroksinen kolmio, oma allas

Kaksikerroksisia kolmioita, joissa oma allas. Maaterassi, jossa pöytä ja tuoleja, aurinkovuoteet sekä oma allas. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Yläkerrassa myös kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc sekä parveke. Takka. Alakerrassa yhdistetty minikeittiö ja olohuone, jossa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, yksinkertainen keittovarustus ja tiskikone. Pyykkikone. Tv paikallisilla kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Alakerrassa oma kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Kaksikerroksinen neliö, oma allas

Kaksikerroksiset neliöt omalla altaalla sijaitsevat lähellä rantaa. Maaterassi, jossa pöytä ja tuolit, aurinkovuoteet ja oma allas. Kolme makuuhuonetta, joista yhdessä parivuode ja kahdessa erilliset vuoteet. Kaikissa makuuhuoneissa oma kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, yksinkertainen keittovarustus ja tiskikone. Pyykkikone. Tv paikallisilla kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 6 hengelle.

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella, jossa parivuode. Parveke tai terassi. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv paikalliskanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmen huoneen villa Premium, oma allas

Kolmen huoneen Premium villassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Molemmissa makuuhuoneissa omat kylpyhuoneet, joissa kylpyamme/suihku ja wc. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, yksinkertainen keittovarustus ja tiskikone. Pyykkikone. Tv paikallisilla kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Maaterassi, jossa pöytä ja tuolit, aurinkovuoteet ja oma allas. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 85 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Kolmio

Kolmioita kahdella makuuhuoneella, joista toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Tilava parveke tai terassi. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone, jossa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Pyykkikone. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 66 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Superior-kolmio

Superior-kolmiot sijaitsevat lähellä rantaa. Tilava parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone, jossa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, uuni, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Pyykkikone. Tv paikalliskanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.