La Riviera Barbati

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Tervetuloa La Riviera Barbatiin! Hyvä sijainti rannalla vehreässä ympäristössä. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan: iso allas, pidetty taverna hyvällä kreikkalaisella ruoalla sekä hyvinvarustellut huoneistot ja villat. Mikäli haluat vähän ekstraa lomallesi, voit varata huoneiston omalla altaalla.


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-3 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia kaksioita omalla altaalla 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2-5 hengelle. Superior-kolmioita 2-5 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita omalla altaalla 6 hengelle. Kolmen huoneen villa Premium omalla altaalla 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Oma uima-allas pienellä suojaisella pihalla. Lyhyt ja mukava matka rannalle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 130 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli koostuu useasta pienemmästä rakennuksesta puutarhassa, jossa on oliivipuita sekä appelsiini-, sitruuna- ja kumkvattipuita, ja hotelli on kuin oma pieni kylänsä.

Jos haluat enemmän omaa yksityisyyttä, voit majoittua huoneistossa, jossa on oma allas. Saatavilla on myös neljän huoneen huoneistoja, joissa majoittuu jopa 6 henkilöä, ja huoneistoissa on tietysti myös oma allas. Kirsikkana kakun päälle huoneistoista on myös upeat auringonlaskumaisemat.

Allasalueella on iso allas lastenosiolla, ja sen edustalla on ranta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Aurinkotuolit rannalla lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Paljon korkeuseroja hotellin alueella ja ulkopuolella. Hotellilla on perheomisteinen taverna, joka tarjoilee perinteistä kreikkalaista ruokaa. Kahvibaari, josta voi tilata paikallisia ja kansainvälisiä juomia.

Etäisyys rannalle riippuu huoneiston sijainnista. Rauhallinen sijainti. Kävelymatka pieneen elintarvikekauppaan, ravintolaan ja leipomoon.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen.

Aamiainen tarjoillaan Nautilus tavernassa.