La Riviera Barbati

Tervetuloa La Riviera Barbatiin! Hyvä sijainti rannalla vehreässä ympäristössä. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan: iso allas, pidetty taverna hyvällä kreikkalaisella ruoalla sekä hyvinvarustellut huoneistot ja villat. Mikäli haluat vähän ekstraa lomallesi, voit varata huoneiston omalla altaalla.


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-3 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia kaksioita omalla altaalla 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2-5 hengelle. Superior-kolmioita 2-5 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita omalla altaalla 6 hengelle. Kolmen huoneen villa Premium omalla altaalla 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen ympäristö ja upeat maisemat
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 115 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli koostuu useasta pienemmästä rakennuksesta puutarhassa, jossa on oliivipuita sekä appelsiini-, sitruuna- ja kumkvattipuita. Allasalueella on iso allas lastenosiolla, ja sen edustalla on ranta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Aurinkotuolit rannalla lisämaksusta.

Hotellilla on perheomisteinen taverna, joka tarjoilee perinteistä kreikkalaista ruokaa. Kahvibaari, josta voi tilata paikallisia ja kansainvälisiä juomia.

Etäisyys rannalle riippuu huoneiston sijainnista. Rauhallinen sijainti. Kävelymatka pieneen elintarvikekauppaan, ravintolaan ja leipomoon.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta. Aamiainen tarjoillaan snackbaari/ravintola Nautiluksessa.

Hyvä tietää

Hotellissa ja sen ulkopuolella on paljon korkeuseroja.

Hotellit Barbati

Nautilus

All Inclusive-hotelli Nautilus sijaitsee hieman korkeammalla mäen päällä, ja hotellin allasalueelta on upea näkymä merelle. Hotelli sijaitsee rauhallisella Barbatin alueella, ja All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Pulikoi altaassa tai meren uimalaitureilta, tai kävele Barbatin rannalle uimaan.

Ipsos Di Mare

Ipsos Di Mare sijaitsee aivan Ipsos Beachin yläpuolella Ipsosissa. Ui hotellin altaassa tai kävele kadun toisella puolella pulahtaaksesi mereen. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, mutta voit ostaa myös puolihoidon.