Juniorsviitti

Juniorsviitissä on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneessa on olohuone, jossa on sohva. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti deluxe

Junior suite deluxe, jossa on parveke tai terassi merinäköalalla. Ulkotilassa oma poreallas ja aurinkotuoleja. Huoneessa on olohuone, jossa on sohva. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä omalla altaalla ja aurinkotuoleilla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Istuinryhmä sohvalla ja tv kansainvälisillä kanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespresso-kone. Minibaari (täydennys lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla ja omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti superior

Superior juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Sviitit koostuvat makuuhuoneosasta ja olohuoneosasta, avoin pohjaratkaisu. Suuressa ulkotilassa (36 neliömetriä) on jacuzzilla ja aurinkotuoleja ja ruokailuryhmä. Parivuode. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespresso-kone. Minibaari (täydennys lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.