Nido, Mar-Bella Collection

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Nido, Mar-Bella Collection on elegantti hotelli, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 vuotiaat vieraat. Nauti aurinkoisista lomapäivistä altaalla tai kauniilla rannalla, joissa molemmissa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintoloissa nautit korkeatasoisesta ruuasta ja liikunnan ystäville tarjolla on maksuton kuntosali ja jooga. Varattavissa on myös huoneita omalla altaalla.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Juniorsvitti 2 hengelle. Deluxe-juniorsviitti 2 hengelle. Superior-juniorsviitti 2 hengelle. Juniorsviitti omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelu ja yleinen tasokkuus. Hyvä wifi joka toimi myös rannalla.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 554 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nido, Mar-Bella Collection toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat vieraat. Viihtyisä allasalue. Uima-altaalla tarjoillaan hedelmiä ja jäätelöä kahdesti päivässä, ja ne sisältyvät hintaan hotellin vieraille. Hotelli sijaitsee rannalla, joka on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaasta ja kirkkaasta vedestä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Allas- ja rantapyyhkeet sisältyvät hintaan.

Noutopöytäravintola San Giovannissa on tarjolla aamiaista ja illallista. À la carte -ravintola Apaggio Gourmeta on tehnyt yhteistyötä kahden Michelin-tähden saaneen kokin kanssa. Aquavit Pool-allasbaari sijaitsee kauniilla paikalla allasalueen vieressä ja tarjoaa yksinkertaisempia ruokia päiväsaikaan ja varhain iltapäivällä. Aulabaari Heritage. Vieraat voivat myös illallistaa sisarhotelli MarBella, Mar-Bella Collectionissa.

Vieraat voivat käyttää sisarhotelli MarBella, MarBella Collectionin spata lisämaksusta. Spa, jossa sauna, hamam ja kauneushoidot lisämaksusta. Joogatunteja kaksi kertaa viikossa ja ruoanlaittotunteja kerran viikossa. Vesiurheilua ja veneajeluita lisämaksusta. Iltaviihteenä elävää musiikkia.

Maksuton wifi hotellialueella. Kuntosali. Vieraita kuljetetaan hotellialueella golfautoilla.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Puolihoito sisältää aamiais- ja illallispöydän ravintola San Giovannissa. Aamiainen tarjotaan klo 07.30-11.00 ja illallinen klo 19.00-21.30. Käytössä on myös hotellin Dine Around -konsepti, jossa saat käyttöösi 20€/aikuinen/päivä etusetelin, jota voi käyttää hotelliin á la carte -ravintola Apaggio Gourmetassa tai sisarhotelli MarBella, MarBella Collectionin viidessä á la carte -ravintolassa. Etusetelillä voi maksaa vain ruokia, ei juomia. Lisätietoa Dine Aroundista saat paikan päältä.

Hotellit Agios Ioannis Peristeron

MarBella, Mar-Bella Collection

Vietä tasokasta lomaaMarBella, Mar-Bella Collectionissa koko perheen kesken. Aikuisten nauttiessa merinäköalasta infinity-altaalla, perheen vesipedot viihtyvät vesiliukumäissä. Lisämukavuutta tarjoaa All Inclusive, jolloin hintaan sisältyy useita ravintoloita ja baareja. Hotellissa on tarjolla lisäksi aktiviteetteja, kuten kuntosali, jooga ja tennis.