Kaksio

Kaksioita parvekkeella, osassa allasnäkymä tai rajoitettu merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi ja tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50/60/70 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella, osassa allasnäkymä tai rajoitettu merinäköala. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Osassa huoneistoja perinteinen karpathoslainen vuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/vikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö, alennettu maataso

Yksiöitä alennetulla maatasolla ja maaterassilla. Minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.