Kaksio

Erikokoisia kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone kahdella sängyllä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osasta näkymä altaalle tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50/60/70 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä kahdella sängyllä. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osasta näkymä altaalle tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiöitä alennetulla maatasolla

Yksiöitä alennetulla maatasolla. Minikeittiö. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.