Zephyros Village

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Rannan läheisyys on monelle tärkeä kriteeri hotellin valinnassa, siksi on erinomaista että Zephyros Village sijaitsee vain kivenheiton päässä rannalta. Hotellin huoneistoissa vietät onnistuneen omatoimisen loman. Lähistöllä on useita ruokakauppoja, ravintoloita ja baareja.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Yksiöitä alennetulla maatasolla 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, erittäin hyvä äänieristys 10+!
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 84 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 70 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Zephyros Village sijaitsee aivan Karpathoksen kaupungin keskustan ulkopuolella, kävelymatkan päässä rannalta. Uima-allas, maksuttomat aurinkotuolit ja allasbaari. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot ovat maksullisia. Osa huoneistoista sijaitsee allasalueen takapuolella.

Maksuton wifi vastaanotossa ja altaalla. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lähellä ravintoloita, kahviloita, ruokakauppoja ja baareja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

Vastaanotossa on rajoitetut aukioloajat. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 80 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri