Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai maaparvekkeella ja allasnäkymällä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Pienehkö kaksio

Pienehkö kaksio pienellä maaterassilla. Huoneistot sijaitsevat hotellin sisäänkäynnin vieressä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Suurehko kaksio

Suurehkoja kaksioita, joissa on pieni maaterassi. Huoneistot sijaitsevat hotellin sisäänkäynnin ja ulkotien vieressä. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta jokaisessa makuuhuoneessa. Kaksi vuoteista on karpathoslaisia vuoteita (korotettu sänky/makuualkovi, jonne on yksi tai kaksi porrasta). Keittiö, jossa liesi ja uuni, jääkaappi, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv paikallisilla kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksiöitä. Yksiöissä kolmelle hengelle ei ulkotilaa. Yksiöissä kahdelle hengelle on parveke tai maaparveke allasnäköalalla. Yhdistetty makuuhuone/keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.