Kaksio

Valoisia ja tilavia kaksioita. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa on vedenkeitin, voileipägrilli ja jääkaappi. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi. Parveke tai maaparveke allasnäkymällä. Kylpylamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 35-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Pienehkö kaksio

Pienehkö kaksio erillisellä makuuhuoneella. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Pieni parivuode (120-140 cm). Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, voileipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Huoneistot sijaitsevat hotellin sisäänkäynnin vieressä. Kylpyamme/suihku ja wc. Pieni maaterassi. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Suurehko kaksio

Suurehko kaksio, jossa erillinen makuuhuone ja keittiö, jossa vuodesohvat. Kaksi karpathoslaista vuodestta (korotettu vuode/makuualkovi, johon kuljetaan portaita pitkin). Kaikissa huoneistoissa on voileipägrilli ja jääkaappi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv. Maksuton wifi. Pieni maaterassi. Huoneistot sijaitsevat hotellin sisäänkäynnin vieressä. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Valoisia ja tilavia yksiöitä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa on vedenkeitin, voileipägrilli ja jääkaappi. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi. Osassa huoneistoja ei ole ulkotilaa, osassa parveke tai maaparveke allasnäkymällä. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.