Kahden hengen huone

Eri kokoisia kahden hengen huoneita. Parveke. Parivuode. Maksuton tallelokero ja wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 18 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö ja erillinen makuuhuone. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta/kokoontaitettavasta vuoteesta. Kun molemmat lisävuoteet ovat käytössä, toinen sijoitetaan makuhuoneeseen ja toinen olohuoneeseen. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero ja wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotosta. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö ja erillinen makuuhuone. Parveke. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Televisio ja puhelin. Maksuton tallelokero ja wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: Noin 25-28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Suurehko kahden hengen huone

Suuria kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Yksiö

Vaihtelevan kokoisia yksiöitä. Parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Osa huoneistoista on remontoitu ja osa on sisustettu perinteiseen tyyliin karpathoslaisin sängyin. Karpathoslainen sänky on korotettu sänky/makuualkovi, johon kuljetaan portaita pitkin. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.