Kokemuksia Romantica Karpathos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 490 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-
Iltalento ja huone luovutettiin klo 11. Hotellin suihkutilat puutteelliset.

Vahvistettu asiakas: 2024-07-10


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2024-07-10


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-07-03


9 10:stä

+
Tosi siisti ja odotuksia vastannut huone. Huone sijaitsi ylimmässä kerroksessa merelle päin, joten parvekkeelta pääsi ihailemaan kauniita maisemia.
-
Suihkun lattiakaivo oli kertaalleen tukossa, mutta asia hoidettiin heti, kun siitä kerroimme. Vessan ilmanvaihto rämisi aina kun valo oli päällä, mutta ääni ei meitä liiaksi häirinnyt. Lomaviikon loppupuolella huoneen lattia alkoi jo olemaan melko likainen, joten siivouksen yhteydessä voisi imuroida tai lakaista lattian ainakin kertaalleen viikon aikana.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-26


10 10:stä

+
Hotelli oli parempi kuin odotimme. Palvelu, ystävällisyys ja siisteys todella hyvät. Aamupalalla riittävästi vaihtoehtoja. Ruoka oli maukasta. Uima-allasalue tosi kiva, allasbaarin työntekijät mukavia ja ystävällisiä.
-
Aurinkopetien varaaminen koko päiväksi, eikä niitä välttämättä edes käytetty. Ärsyttävää! Itse kun olisi halunnut pari tuntia nauttia altaalla olosta, eikä petiä meinannut saada. Käyttämättömiä varattuja oli vaikka kuinka paljon.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-26


8 10:stä

+
Hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-12


9 10:stä

+
Rauhallinen hotelli ja kiva allasalue. Allas-ja hotellin baarin työntekijät olivat huippuja.
-
Hotellin omistajanainen oli todella tyly, samoin toinen vastaanotossa ollut nainen.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-05


8 10:stä

+
Siisteys, allasalue, sijainti, tilava parveke, hyvä sänky
-
Huone oli luovutettava klo 11, vaikka lento lähti vasta myöhään illalla. Lisäaikaa ei saanut edes rahalla. Joustamatonta sekä hotellin että Apollomatkojen osalta!

Vahvistettu asiakas: 2024-06-05


8 10:stä

+
Tosi ystävällinen baarimikko Giorgos. Tämä kaveri pelasti matkan ystävällisyydellään.
-
Jääkaappi aivan lelu, pieni ja ei pitänyt juomia kylminä

Vahvistettu asiakas: 2024-06-05


9 10:stä

+
Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista, siisteys ja kaunis sisustus. Hyvä aamiainen ja kiva tunnelma.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Romantica Karpathos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

122 arvostelua
Erinomainen
 
28
Erittäin hyvä
 
56
Hyvä
 
29
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

3.8.2019

Kirjoittanut cathkid2

5 pvän loma

Siisti perushotelli, allasalue hyvä (tosin ei altaan siivousta joka pvä, joten hiekkaa ja rasvaa pinnalla välillä). Altaalla n. 25 aurinkotuolia varjoineen. Huone siivotaan joka pvä ja samalla vaihdetaan pyyhkeet. Ilmastointi maksaa erikseen 7€/pvä. Huoneessa vain yksi pistorasia puhelimen lataukseen, saimme pyydettyämme jatkojohdon useammalla rasialla. Suihkuallas hyvin pieni ja suihkuverho liian lyhyt, joten koko wc:n lattia lainehtii. Pieni pyyhematto ei riitä kuivaukseen. Lattialasta olisi tarpeellinen! Hiustenkuivaajan saa respasta lainaan. Aamiainen aika basic. Leipää, juustoa, tomaattia, kurkkua, kinkkua. Pannareita. Keitetyt kananmunat. Vaihdellen croisant/pekoni/suolainen piiras. Kuivakakkua. Sijainti hyvä. Ravintoloita ja ranta lähellä. Loivaa nousua itse kaupungin keskustaan. Myös marketti vastapäätä.

 
10.2.2019

Kirjoittanut 403artok Lahti, Suomi

Ihan kiva

Perus hotelli. Siistiä mutta ei mitään erikoista. Aamupala todella vaatimaton. Ilmastointi lisämaksusta. Huone pääkadun puolella, katumellakoiden saattaa häiritä. Tuskin majoitumme uudestaan. Sijainti oli kyllä ihan Ok.

 
10.7.2018

Kirjoittanut 7mertzi Helsinki, Suomi

Kolme viikkoa Romanticaa

Mukava hotelli, siisti ja toimiva. Allasbaarin tarjonta hyvä, moneen makuun juomia ja syötävää. Aamiainen oikein hyvä, vaihtelevasti hedelmäsalaattia tai paistettuja munia ja nakkeja sekä pekonia. Mukava omistaja ja henkilökunta, vikoihin puututtiin heti. Hyvin hoidettu hotelli!

 
2.10.2017

Kirjoittanut MerjaN39

Pieni siisti hotelli jossa kauniit istutukset niin etupihalla kuin allasalueellakin.

Huone oli perussiisti, mutta sänky oli aikansa elänyt ja ainoastaan yksi avain huoneeseen ja joka toimi myös virrantuottajana, joten nykyajan laitteiden lataus ja maksullisen ilmalämpöpumpun käyttö oli hankalaa. Pisteitä nostaa ihana henkilökunta aamiaisella, allasbaarissa ja iltabaarissa. Allasbaarista sai maistuvaa ja monipuolista purtavaa. Illallispaikkoja runsaasti lähellä joten ei ollut tarpeen joka ilta mennä keskustaan.

 
12.7.2017

Kirjoittanut EijaS97

Ystävällinen hotelli

Viihtyisä ja siisti pieni hotelli. Ystävällinen henkilökunta. Mukava allas-alue. Siivous joka päivä, jopa tiskit tiskattiin. Sängyt antoivat makoisat unet. Aamupala vaatimaton, mutta supermarket aivan kadun toisella puolella, josta voi hakea tuoreita hedelmiä yms. lisäksi.