Kokemuksia Diakonis -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,5 10:stä Perustuu 72 arvioon
Kokonaisuus
 
6,5 / 10
Puhtaus
 
7,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,5 / 10
Huone/huoneisto
 
6,8 / 10
Palvelu
 
6,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-29


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-22


7 10:stä

+
Varustus oli riittävä, allasalue hyvä ja sijainti rauhallinen
-
Palvelu oli kankeaa, hotellihuoneessa ei ollut mitään infoa (esim. aamupala-aika, ilmastointi, wifi jne.) eikä niistä kerrottu ennen kuin itse kysyi respasta. Huoneessa oli myös paljon muurahaisia.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-26


6 10:stä

+
-
Kovat sängyt, onneton ilmastointi, sekä siivooja oli yhtenä päivänä jättänyt huoneen ovemme selälleen auki. Huoneessa oli kaikki meidän tavaramme.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-19


8 10:stä

+
Hyvä sijainti, ei liian lähellä keskustaa, mutta ruokakauppoja lähellä. Hyvä näkymä parvekkeelta. Huoneistoon sai myös hyvän läpivedon, ei tarvittu ilmastointia. Siistiä.
-
Keittiövarustelu todella niukka, esim. kaksi erikoikoista kattilaa, leikkuuveitsi ja vihannesveitsi parantaisi asiaa. Viiden litran kattila oli kahden hengen puuron keittoon vähän iso, mutta saimme pienemmän kattilan pyytämällä.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-12


5 10:stä

+
Sijainti ja allas
-
Aamupala luokattoman surkea. Lakanat olisi voinut vaihtaa välillä. Naapurin koiratarhasta kantautui koiran haukuntaa jokainen yö. Alakerran tupakansavu kantautui huoneistoon. Epäsiistit allasaluuen patjat. Viimeisen päivän päivähuone 35 e/5 h ja maksullinen jäähdytys 7 e/vrk jäi ostamatta.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-12


9 10:stä

+
Rauhallinen tunnelma, maalaismaisemassa. Erittäin siistit ja mukavat huoneistot. Uima-allas alue todella kiva.
-
Hotelli täytti odotuksemme ja ylitti ne, ei parannusehdotuksia.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-21


9 10:stä

+
Näkymä parvekkeelta
-
Vanhahtava sisustus, kova sänky, suihkussa käynnin jälkeen koko lattia jäi märäksi joka kerta (viemäri ei vetänyt, eikä lattiassa kallistuksia että vesi menisi viemäriin)

Vahvistettu asiakas: 2023-06-07


7 10:stä

+
Huoneen siisteys.
-
Hotellissa oli meneillään perheriita, jota jouduimme ikäväksemme todistamaan. Yhtenä päivänä hotellin omistajan vaimo kirkui ja huusi suoraa huutoa lähes tunnin ajan. Vanha omistaja oli niin ahdistunut ja surullinen, että iskeskeli ääneen. Tämä ei ollut aivan omiaan nostamaan lomatunnelmia. Uima-allasalue puhdistettiin niin, että lika allasta ympäröivältä tasanteelta suihkutettiin letkulla suoraan uima-altaaseen. Pahimmat roskat ja tupakantumpit tämä "siivoojamies" kauhoi kädellä laatoilta pois, ennen kuin suihkutti liat altaaseen. Tästä löytyy myös videota. Näkemämme jälkeen ei uima-allas paljoa houkuttanut. Altaan pohjalla oli tätä likaa joka päivä.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-07


7 10:stä

+
Huomeiden siivous.
-
Ei huomautettavaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-31


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Diakonis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

173 arvostelua
Erinomainen
 
39
Erittäin hyvä
 
85
Hyvä
 
28
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

25.6.2019

Kirjoittanut JenniS901 Jyväskylä, Suomi

Pieni hyvä hotelli

Rauhallisen kadun varressa lähellä rantaa oleva suht pieni hotelli. Viihtyisämpi mitä kuvat antavat ymmärtää. Altaalla aina tilaa. Auton saa vuokrattua suoraan hotellilta hyvällä hinnalla. Suosittelen!

 
7.6.2019

Kirjoittanut Finishcouple84

Siisti halpis hotelli

Hinnaltaa oikein edullinen mutta silti hyvä ja siisti hotelli. Huoneet siisti, siivotaan joka päivä ( ei mahdollisuutta laittaa ei siivousta lappua oveen) Hotellihuoneet on hyvänkokoiset, huoneen suihku tosin aika onneton, meillä se suihku vettä joka paikkaan. "keittiö" on vähän vitsi, ajattelimme tekevämme ruokaa täällä mutta joo ei. Aamupalan siinä voi tehdä. Käytössä vain yksi kattila ja yksi paistinpannu. Sänky kova, mutta nukuin silti todella hyvin joka yö. Hotelli oli touko-kesäkuun vaihteessa hyvin rauhallinen, muutama hassu huone varattu. 300m merelle ja about 1,5km kaupunkiin. Ravintoloita paljon lähellä, osa hyviä ja osa ihan surkeita. Hotellin omistaja, vanha mies on oikein mukava :)

 
16.9.2023

Kirjoittanut Daniele G

Soggiorni hotel Dianokis

Periodo settembre 2023, ci siamo trovati molto bene. Struttura vicino alla spiaggia Camere spaziose e pulite biancheria sostituita tutti giorni. Proprietario apparentemente burbero ma si è rivelato molto disponibile, solo la colazione monotona

 
9.9.2023

Kirjoittanut Edelisia Crema, Italia

Terribile da evitare

La camera era sporca la doccia piena di sabbia e ragnatele tra il frigo e l'armadio, la mattina venivano solo a sistemare i cuscini e poi era piena di capelli lunghi su tutto il pavimento, a dimenticavo io ho i capelli cortissimi

 
21.8.2023

Kirjoittanut Piera C

una vacanza negativa

hotel pessimo sotto tutti i punti di vista: proprietario a dir poco maleducato e arrogante, nessun tipo di accoglienza. la camera sporca, il bagno senza flaconcini , solo 2 misere saponette. l'aria condizionata a pagamento nonostante sia un'isola molto calda. non parliamo della colazione: vassoio già pronto con 2 biscotti secchi, affettato scadente, succo non bevibile e a scelta latte o tè. personale dall'aria sempre scocciata. lettini della piscina sudici e per finire un grosso e grasso ragno sul balcone che ho insistito per farlo togliere. mi stupisco che alpitour considerato di alto livello tenga questo postaccio