Diakonis

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Perheomisteinen huoneistohotelli Diakonis sijaitsee rauhallisella paikalla hieman Karpathoksen kaupungin ulkopuolella. Vietä päivää viihtyisällä allasalueella ja nälän tullessa voit laittaa lounasta myös itse hotellin huoneistoissa tai valita mukavan tavernan Karpathoksen kaupungista.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti. Siistiä ja henkilökunta ystävällistä. Rauhallista. Allasalue iso ja siisti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 161 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 1,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Diakonisissa on tilava allasalue maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Allas lastenosiolla. Baari-/snackbaari, missä tarjoillaan myös aamiainen.

Aula ja tv vastaanotossa, joka on auki päiväsaikaan. Maksuton wifi vastaanoton alueella ja osassa allasaluetta. Hotellilta on kävelymatka tavernoihin ja ruokakauppaan. Hiekka/pikkukiviranta sijaitsee 250 metrin päässä, jossa vuokrattavissa aurinkotuoleja sekä -varjoja. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.