Kokemuksia Atlantis (Karpathos) -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Atlantis (Karpathos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

71% matkustajista suositttelee

114 arvostelua
Erinomainen
 
33
Erittäin hyvä
 
38
Hyvä
 
26
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

6.7.2019

Kirjoittanut Jokke7

Hotelli Atlantis, Karpathos

Ystävällinen ja avulias henkilökunta, pienehkön perhehotellin kotoisa tunnelma. Huoneet ovat siistejä. Sijainti lähellä rantaa, kauppoja ja ravintoloita. Aamiainen yksinkertainen. Iltaisin ulkoa kuuluu elämän ääniä.

 
3.9.2018

Kirjoittanut Veera V Länsi-Suomi, Suomi

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Valitsimme hotellin huokean hinnan ja hyvän sijainnin takia, ja tätä saimme. Hotelli oli siisti sekä huoneiden puolesta, että allasalueella. Aamiainen ei ollut suomalaiseen makuun mikään luksus, mutta kyllä sillä aamupäivän pärjäsi. Meillä oli huone alimmasta kerroksesta altaan puolelta, joka oli mukava siinä mielessä, että pääsi suoraan terassinovesta altaalle, mutta toisaalta ulkopuolelta kuului jonkun verran ääniä huoneeseen. Allasalue oli melko pieni suljettu tila, ei siis näkymiä muuhun kuin seiniin. Uudistettu kuitenkin melko hiljattain. Ei allasbaaria, ja kyltin mukaan alkoholijuomia ei altaalle saanut tuoda. Hotellissa näkyi lähinnä ruotsalaisia meidän ja yhden muun suomalaisseurueen lisäksi. Sijaintina täysi 10, keskusta kirjaimellisesti kulman takana ja rannalle lyhyt matka.

 
23.8.2018

Kirjoittanut Tafi A

Ajatukset

Yleisesti ottaen ok hotelli, sillä siitä sää mistä maksa. Henkilökunnat ovat ollut ystävällisiä (ja kaikki muut paikkalliset kreikkalaiset oli tosi mukavia kuten kaupoisssa ravintoloissa tms.) see oli plussa muuta siit taas aamupala ja muut palvelut kuten wifi, ilmastoini jne. olisi voinut olla hieman paremppi tai mukana hinassa. Isoin ongelmat ollut paikkallisten lasten meluja hotellin edessa oleva jonkun valtion museon pihassa.Jota alkoi joka pv n klo17 6-10v vuotiat lapset ja sitten kun ne lopettivat, paikkasta otti haltuun pigadian teeinit 12-16v, ja see kesti n klo 20-02 amuun asti. Ne riahuivat, soitti musikkeja, kirjoili toiselle jne.. En sosittele tämä hotelli (2/10) varsinkin heille jotka ovat tulossa tähän saaren lomaa ajatteelen.

 
27.5.2017

Kirjoittanut mirkkis85 Helsinki, Suomi

Keskitasoinen hotelli hyvällä sijainnilla

Mukava pieni perhehotelli. Meillä oli näkymä altaalle ja huone oli rauhallinen. Suihkussa huonohko vedenpaine ja välillä lämminvesi lopussa. Aamiainen oli suppea ja kahvi laimeaa suomalaiseen makuun. Aamiaistarvikkeet usein lopussa, samoin kuin haarukat. Huoneessa tv, minijääkaappi ja hiustenkuivaaja. Lisämaksusta tallelokero ja ilmastointi, toukokuun lopussa ei tarvetta ilmastoinnille. Netti ilmainen puolituntia päivässä, muuten 20€/vk. Pienehkö allasalue aurinkovuotein.

 
7.7.2021

Kirjoittanut AthensSoloist Ateena, Kreikka

Returning for the 6th time, already booked the 7th :)

This was the 6th time I stayed at Hotel Atlantis and once more, the only thing I did not like was having to leave. The matresses are super comfortable (not at all common in Greece), the people running it are very friendly and well informed. The place is very clean, the linens are of very good quality. The a/c units in the rooms have recently been replaced and work quietly. The breakfast room is airy and bright. The location is very central, right by the port. A variety of restaurants and shops are just steps away. If you choose to stay at Pigadia, I cannot think of a better place.