Atlantis (Karpathos)

  • Hyvä sijainti
  • Kauniit näkymät
  • Mukava henkilökunta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Atlantis sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa, ravintoloita ja kauppoja. Hotellilla on allasalue ja aamiaisravintola. Kaikilta parvekkeilta on näkymä joko altaalle tai merelle.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

ystävällinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 114 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Atlantis on viihtyisä hotelli Karpathoksen kaupungin keskustassa. Lähistöllä on ravintoloita, baareja, kauppoja ja pankkeja. Rannalle on kävelymatka. Hotellin uima-altaalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Televisio ja internetnurkkaus vastaanoton alueella. Wifi aulassa lisämaksusta. Maksuton wifi vastaanotossa, muualla wifi lisämaksusta. Vastaanotto rajoitetuin aukioloajoin.

Aamiaisravintola. Lentokenttäkuljetus pääsee noin 150 metrin päähän hotellilta, matkatavaroita ei kuljeteta loppumatkaa. Läpikulkuliikennettä. Hotellin vieressä on tori, josta kuuluvat äänet voivat tuntua häiritseviltä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiainen.

Hyvä tietää

Vastaanotossa on rajoitetut aukioloajat.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.