Philoxenia

  • Kaunis näkymä merelle ja vuorille
  • Merinäköala altaalta ja huoneista
  • Kävelymatka Massouriin
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Philoxenia sijaitsee aivan Massourin kylän ulkopuolella. Täällä voit nauttia kauniista näkymistä merelle ja vuorille, sekä läheiselle Telendoksen saarelle. Rantaan on lyhyt kävelymatka, mutta lämpimistä päivistä voi nauttia myös altaalla. Jos kiipeily on sinun lajisi, voimme vinkata että lähellä on joitakin Kalymnoksen parhaista kiipeilypaikoista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kotoisa ilmapiiri. Erinomainen palveluasenne. Ystävällinen henkilökunta. Erinomainen ruoka. Edull...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 120 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Philoxenia on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman Massourin kylän ulkopuolella. Hotellin sijainti on kaunis, toisella puolella on meri ja toisella vuoret. Lähin uimapaikka sijaitsee vain kivenheiton päässä ja Massouri Beach noin 600 metrin päässä. Allasalueella allasbaari sekä pieni ravintola. Altaalla aurinkotuoleja ja –varjoja. Hotellista on hieno näköala naapurisaari Telendokselle. Kalymnoksen parhaille kiipeilypaikoille ei ole hotellilta kovinkaan pitkä matka. Tallelokero vastaanotosta lisämaksusta. Maksuton wifi aulassa. Rajoitettua liikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Kahden hengen huoneet: Aamiainen Huoneistot: Ei aterioita, aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.