Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa tilava parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen tilavasta vuodesohvasta (noin 170x190 cm). Tv satelliittikanavilla. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Jääkaappi/minibaari, joka täytetään vedellä päivittäin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa tilava parivuode. Tv satelliittikanavilla. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Jääkaappi/minibaari, joka täytetään vedellä päivittäin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Premium juniorsviitti

Premium juniorsviittejä, joissa tilava parivuode. Tv satelliittikanavilla. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Jääkaappi/minibaari, joka täytetään vedellä päivittäin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, jacuzzi ulkotilassa. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Superior -huone

Tilavia superior -huoneita, joissa tilava parivuode. Tv satelliittikanavilla. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Jääkaappi/minibaari, joka täytetään vedellä päivittäin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.