Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa tilava parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen tilavasta vuodesohvasta (noin 170x190 cm). Tv satelliittikanavilla. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Jääkaappi/minibaari, joka täytetään vedellä päivittäin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Rantakassi ja rantatossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Premium juniorsviitti

Premium juniorsviittejä, joissa tilava parivuode. Parveke tai terassi, jacuzzi ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Jääkaappi/minibaari, joka täytetään vedellä päivittäin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Rantakassi ja rantatossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, johon täytetään vettä päivittäin. Espresso kahvinkeitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Rantakassi ja rantakengät. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.