Kantouni Beach Boutique Hotel

  • Aivan rannalla

Tervetuloa Kantouni Beach Boutique Hoteliin, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Kalymnoksen rantaa. Hotellilla on viihtyisiä huoneita ja sviittejä, joista useat tarjoavat upeat näkymät kohti merta. Pienen kävelymatkan päässä sijaitsee monia paikallisia ravintoloita ja baareja aivan meren äärellä.


Huonetyyppi

Superior -huoneita 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle. Premium juniorsviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelu hotellilla oli erinomaista. Tunnelma oli rauhallinen ja hotellimiljöö viihtyisä. Auringonlaskut upeita.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 155 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kantouni Beach Boutique Hotel sijaitsee kauniilla paikalla Kantounin pitkällä hiekkarannalla, ja sopii koko perheelle. Hotellilla on allas ja aurinkoterassi maksuttomilla aurinkotuoleilla, -varjoilla ja pyyhkeillä. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan välipaloja, cocktaileja, mehua ja kahvia.

Hotelli on remontoitu kokonaisuudessaan. Meren äärellä on hiljattain rakennettu ravintola. Nautiskele upeista maisemista ja laadukkaasta ruoasta välimerellisin tai kansainvälisin mauin.

Pysäköintimahdollisuus. Maksuton wifi koko hotellilla. Pesulapalvelu ja huonepalvelu lisämaksusta. Noin 800 metirä Elieksen ja Linarian keskustaan, noin 6,5 kilometriä Kalymnoksen keskustaan. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Risteävää paikallista liikennettä.

Hotellit Kalymnos

Aegean Homes

Hotelli, jossa on helppo viihtyä. Täällä asut kodikkaissa huoneistoissa, joista on merinäkymä. Jopa hotellin vieressä olevasta tavernasta on näkymät jotka tekee mieli tallentaa, älä siis unohda kameraa. Ruoan jälkeen on mukava tehdä kävelyretki rantaan ihailemaan ilta-aurinkoa.

Kalypso

Tervetuloa lomalle hotelli Kalypsoon, joka sijaitsee viihtyisässä Myrtiesissä, Kalymnoksen saarella. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla lähellä tavernoja ja baareja. Täällä voit nauttia lomapäivästä altaalla tai rannalla ihaillen näkymää Egeanmerelle ja vastapäiselle Telendoksen saarelle. Huoneistossa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten.

Philoxenia

Hotelli Philoxenia sijaitsee aivan Massourin kylän ulkopuolella. Täällä voit nauttia kauniista näkymistä merelle ja vuorille, sekä läheiselle Telendoksen saarelle. Rantaan on lyhyt kävelymatka, mutta lämpimistä päivistä voi nauttia myös altaalla. Jos kiipeily on sinun lajisi, voimme vinkata että lähellä on joitakin Kalymnoksen parhaista kiipeilypaikoista.

Zephyros

Tervetuloa lomailemaan rauhalliselle Kalymnoksen saarelle ja rentoutumaan pidettyyn Zephyros hotelliin. Hotellissa on moderneja kahden hengen huoneita, joista osan parvekkeelle meri pilkahtelee. Rannalle on vain kivenheiton matka ja Myrtiesin keskustakin on aivan kulman takana. Hotelli toimii mainiona tukikohtana tutustustuessasi Kalymnoksen tunnettuihin vaellus- ja kiipeilyreitteihin.

Plaza

Plaza sijaitsee Kalymnoksella meren äärellä ja hotellissa voit ihastella merinäkymää niin huoneista kuin allasalueelta. Hotellin alapuolella sijaitsee Massouri Beach, josta on näkymät myös pienelle Telendoksen saarelle. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy ravintoloita ja kauppoja.

Elena Village

Elena Village sijaitsee korkealla meren yläpuolella ja hotellin allasalueelta on upeat näkymät kohti Telendoksen saarta. Ui altaassa, syö hyvin hotellin ravintolassa tai tee iltakävely Massouriin ja nauti kreikkalaisesta salaatista, tzatzikista ja leivästä sekä sumuisesta Retsina-lasillisesta.