Kantouni Beach Boutique Hotel

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa hiljattain remontoituun Kantouni Beach Boutique Hoteliin, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Kalymnoksen rantaa. Hotellilla on viihtyisiä huoneita ja sviittejä, joista useat tarjoavat upeat näkymät kohti merta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior -huoneita 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle. Premium juniorsviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 74 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kantouni Beach Boutique Hotel sijaitsee kauniilla paikalla Kantounin pitkällä hiekkarannalla. Hotellilla on allas lastenosiolla ja aurinkoterassi maksuttomilla aurinkotuoleilla, -varjoilla ja pyyhkeillä. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan välipaloja, cocktaileja, mehua ja kahvia.

Hotelli on remontoitu kokonaisuudessaan. Meren äärellä on hiljattain rakennettu ravintola. Nautiskele upeista maisemista ja laadukkaasta ruoasta välimerellisin tai kansainvälisin mauin.

Pysäköintimahdollisuus. Maksuton wifi koko hotellilla. Pesulapalvelu ja huonepalvelu lisämaksusta. Noin 800 metirä Elieksen ja Linarian keskustaan, noin 6,5 kilometriä Kalymnoksen keskustaan. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.