Santiago Goa

Pieni Santiago Goa -hotelli sijaitsee Calanguten ja Bagan rantojen välissä. Lyhyt kävelymatka rannoille ja keskustaan. Hotellilla on pieni allasalue ja keskustan kauppoihin ja ravintoloihin on lyhyt matka.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti oli hyvä, keskeinen paikka mutta taktisesti syrjässä meluisalta pääkadulta. Vesipullot s...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 482 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellin rakennukset ympäröivät pientä allasaluetta, jossa matala rajaamaton lastenosio. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaarin yhteydessä tarjoillaan buffetaamiainen, mutta myös yksinkertaisia ruoka-annoksia pitkin päivää.

Ilta-ohjelmaa, kuten elävää musiikkia, dj tai karaokea, järjestetään allasalueella 1-2 kertaa viikossa. Hotellilla on kaksi ravintolaa, toinen tarjoilee kansainvälisiä ruokia ja toinen thai-ravintola ulkona. Hotellin baarissa biljardi. Huonepalvelu klo 22:30 asti.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton tallelokero vastaanoton alueella, ota mukaan oma lukko (voidaan myös ostaa hotellista). Maksuton air hockey. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lentokenttäkuljetus pysähtyy tullessa ja hakiessa noin 300m päässä hotellista, matkalaukkuja ei kuljeteta erikseen hotellille saakka. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Uuden vuoden illallinen.