Pohjois-Goa

  • Pitkät hiekkarannat kylien varrella
  • Edullinen kohde, hyvää ruokaa
  • Eloisa ja ihana

Apollo-palvelu

Apollo-palvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tapaat oppaitamme hotellilla tai palvelutoimistossa. Suomenkieliseen oppaaseen saa tarvittaessa yhteyden puhelimella ja sähköpostilla.

Pohjois-Goan rannikolla sijaitsevat kylät Candolim, Calangute, Baga, Vagator ja Arpora. Yhteistä kaikille kylille ovat pitkät hiekkarannat, edullinen ruoka ja eloisa tunnelma. Monet länsimaiset matkailijat ovat matkustaneet tänne jo vuosia, kun taas paikallinen matkailu on kasvanut. Sen vuoksi Goa on matkakohde, jossa kotimainen tunnelma säilyy.

Lisätiedot Pohjois-Goa

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia n. 10 €

Kuljetukset matkakohteessa

Pohjois-Goan hotelleille lentokentältä Candolimeen, Calanguteen, Bagaan ja Arporaan noin 1-1,5 tuntia. Vagatoriin noin 2-2,5 tuntia. Kuljetuksessa ei ole yleensä mukana Apollomatkojen opasta.

Rannat

10 kilometria pitkä hienohiekkainen hiekkaranta kulkee pohjois-Goan rannikolla. Täältä löytyvät Intian pidetyimmät ja suosituimmat rannat.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 29°c
helmi 30°c
maalis 31°c
huhti 32°c
touko 32°c
kesä 28°c
heinä 27°c
elo 26°c
syys 27°c
loka 29°c
marras 29°c
joulu 29°c
8,1 10:stä Pohjois-Goa
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 115 arvioon

Tärkeä tieto koskien Goan matkoja:

Apollomatkoilla ei ole henkilökuntaa Goalla välillä 15.3.-22.4.2020. Kohteessa palvelee tällöin paikallinen, englantia puhuva yhteistyökumppanimme. Palvelupuhelinnumero on merkitty matkalippuun.