Chalston Beach Resort

Pohjois-Goalla sijaitsevalla Chalston Beach hotellilla on hyvä sijainti ja rauhaisa, vehreä puutarha. Calanguten pitkä hiekkaranta on aivan hotellin ulkopuolella ja keskustan ravintola- ja ostostarjonnan äärelle on vain parin minuutin matka. Hotellilla on pieni uima-allas, allasbaari sekä rantaravintola.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 873 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Chalston Beach Resort on pidetty hotelli joka sijaitsee lähellä rantaa vehreässä ympäristössä. Hotellia pitää Chalston ruotsalaisen vaimonsa Marian kanssa. Hotelli koostuu useista erillisistä rakennuksista sekä ravintolasta ja baarista rannalla. Uima-altaassa on erillinen osio lapsille. Maksuttomat allaspyyhkeet, aurinkotuolit- ja varjot. Maksuttomia aurinkotuoleja myös rannalla.

Maksuton wifi aulassa. Maksuton pöytätennis. Biljardia lisämaksusta. Huonepalvelu klo 7.00-22.00 lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Kävelymatka Calaguten keskustaan, jossa hyvät ostosmahdollisuudet, spa ja ravintoloita. Rajoitettua liikennettä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiainen. Uuden vuoden illallinen.

Hyvä tietää

Avain tulee jättää vastaanottoon kun haluaa että huone siivotaan. Allaspyyhkeet voi vaihtaa vastaanotossa joka toinen päivä.