Kokemuksia Kyriad Prestige Calangute -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,8 10:stä Perustuu 4 arvioon
Kokonaisuus
 
6,8 / 10
Puhtaus
 
6,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Ainoastaan hotellin sijainti.
-
Kylpyhuoneet kaipaa saneerausta. Aamiainen pelkästään intialaisille,toivoisi muutakin kuin pelkkää kananmunaa ja paahtoleipää 2-viikkoa, taso laskenut käydessämme Sitruksen ajasta huomattavasti.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-07


9 10:stä

+
Hyvä paketti.
-
Ei löydy . ☺

Vahvistettu asiakas: 2020-01-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kyriad Prestige Calangute -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

1298 arvostelua
Erinomainen
 
640
Erittäin hyvä
 
468
Hyvä
 
111
Ei kovin hyvä
 
36
Huono
 
43

Viimeisimmät 5 arviota

10.2.2019

Kirjoittanut jpmakila Vehmaa, Suomi

Hyvällä paikalla Calanguten keskustassa

Toinen vierailu tässä hotellissa, aiemmin nimi oli Citrus. Kiva keskeinen sijainti. Ystävällinen palvelu. Siistit huoneet. Hyvä aamiainen. Taso jonkin verran laskenut kuitenkin Citruksen ajoista. Lähellä Calanguten rantaa, joka ei kuitenkaan paras mahdollinen auringonottoon ja uimiseen. Täältä helppo siirtyä kyllä rauhallisemmille rannoille. Suosittelen Morjim Beachia.

 
30.1.2019

Kirjoittanut MattiI40 Espoo, Suomi

Hyvä hotelli

Hyvä palvelu koko henkilökunta todella ystävällisiä erityiskiitos erinomaiselle huonesiivoojalle (Haribala) hyvästä siivouksesta ja joustavuudesta siivousaikojen suhteen. Huone oli hyvä ja kaikki toimi todella hyvin.

 
28.1.2016

Kirjoittanut TantTyyne Helsinki, Suomi

Hyvätasoinen hotelli

Tjäreborgin käyttämä hotelli on siisti ja rauhallisella paikalla, vaikka aivan tien vieressä ja lyhyen kävelymatkan päässä joka paikasta. Iso huone ja iso kylppäri olivat mukava yllätys. Huoneet siivotaan hyvin ja pyyhkeet vaihdetaan joka päivä. Hotellin ympäristö on melko karun näköinen, mutta samalta näyttää koko Pohjois-Goa. Aamiainen mainio; saa tilauksesta munakkaita ja pannukakkuja. Ruoka- ja juomalistoilla huomioitavaa, että hintoihin lisätään vero (ruoassa 24%). Tämä miinusta, koska muualla hintoihin oli laskettu vero jo valmiiksi. Ei luksusta kaipaavalle, mutta hyvään tasoon tyytyvälle erinomainen valinta.

 
2.5.2021

Kirjoittanut Kushagragoyal123-

AMAZING GUY NAMED SWARUP

The most amazing part of this hotel is a guy named swarup he is an excellent housekeeper with a positive attitude. He comes pn one call to clean our room and that makes him the best. Kudos to him and be like that with everyone. God bkess you.

 
18.4.2021

Kirjoittanut Nandinimankotia94

Goa Trip

Nice to visit here n lucky also as the service they provide is the best its more like a home than hotel will always come here if visited to goa and advise others to must book this hotel only if you want nice service.