Deluxe-huone

Deluxe-huone, jossa on jaettu ulkotila. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen tai olemassa oleviin vuoteisiin. Sohvaryhmä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaarissa on vesipullo - muut juomat ja välipalat lisämaksulla. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen tai olemassa oleviin vuoteisiin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaarissa on vesipullo - muut juomat ja välipalat lisämaksulla. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Suurempi kahden hengen huone

Suurempi kahden hengen huone jossa parveke tai terassi. Huoneet ovat hotellin uusimmassa osassa vuodelta 2005. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen tai olemassa oleviin vuoteisiin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaarissa on vesipullo - muut juomat ja välipalat lisämaksulla. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.