Kokemuksia Santana Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 7 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
9,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-06


8 10:stä

+
Hyvä siivous ja erinomainen palvelu. Henkilökunta ihan huippu ystävällistä.
-
Toivottavaa olisi että aurinkotuoleja ei saisi varata koko päiväksi varsinkaan kun ei tulla edes paikalle.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santana Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

2153 arvostelua
Erinomainen
 
1301
Erittäin hyvä
 
670
Hyvä
 
125
Ei kovin hyvä
 
29
Huono
 
28

Viimeisimmät 5 arviota

27.12.2018

Kirjoittanut Sirpa M Tampere, Suomi

Siisti perustason hotelli. Ystävällinen, palvelualtis hlökunta, kaunis iso puutarha.

Miellyttävä yllätys: hotelli arvioitu kahden tähden hotelliksi, siisteys, palvelutaso ja miellyttävyys vahvasti ainakin kolme tähteä. Upea, kaunis puutarha.Siivoojapojat taiteilivat upeita pyyhetaideteoksia päivittäin

 
1.5.2018

Kirjoittanut Leila622016 Helsinki, Suomi

Siisti ja turvallinen majoitus

Huoneet tosi siistit ja palvelu loistavaa. Hotellialue vartioitu ympäri vuorokauden. Suosittelen lämpimästi. Huoneet keskitasoa varustukseltaan. Rantapyyhkeet hotellin puolesta ja rahanvaihto onnistui kätevästi hotellin respassa.

 
16.1.2018

Kirjoittanut RoniP282

Erinomainen palvelu ja upea hotelli!

Olin kolmatta kertaa käymässä Santana Beach hotellissa. Jälleen kerran sain nauttia loistavasta ja erittäin iloisesta palvelusta! Suosittelen hotellia kaikille jotka haluavat rentoutua ja nauttia intiasta! Huoneet siivotaan hyvin päivittäin sekä hotellin yleisilme oli muuttunut vieläkin viihtyisämmäksi. Hotellissa vietin joulun sekä uudenvuoden ja hotelli järjesti vieraille aivan upeat juhlat molempina päivinä! Illallinen oli kuin jossain upeassa gaalassa. Mitä mainioin valinta lomakohteeksi!

 
20.12.2017

Kirjoittanut KaisaH185

Jo 6 kertaa Santanassa

Hotellin yleisilme on muuttunut! Vieraat enimmäkseen intialaisia nuoria perheitä ja opiskelijoita, jotka yöpyvät vain muutaman yön. Meteliä, basson jumputusta ja juhlintaa yöt ja päivät. Ruoka yhtä kallista kuin Suomessa verouudistuksen jälkeen. Respan mies yhtä epäkohtelias kuin ennenkin. Muu tuttu henkilökunta ystävällisiä ja siisteys huippuluokkaa. Sijainti mainio. Paikka ei sovellu lepoa ja virkistystä hakeville. Vierailumme kesti kuusi viikkoa.

 
30.4.2017

Kirjoittanut MatikkaFinland Finland

Luksuslomaa kohtuuhinnalla

Aurinkomatkojen Goa valkoimaan kuuluva kohtuuhintainen hotelli. Tosi ystävällinen palvelu. Huoneet siivottiin joka päivä, pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin. Rannalle huoneen sijainnista riippuen 100-200 metriä hotellin omaa aluetta pitkin. Rannassa hotellilla vielä oma ravintola. Hotellin allasravintolassa itse asiassa ehkä alueen parasta ruokaa, joten ei tarvinnut lähteä sitäkään muaalta hakemaan. Mukavat tarjoilijapojat pitivät huolta asiakkaistaan hyvin. Olivat tosiaan tippinsä ansaineet. Goan tapaan ruoka tosi halpaa. Lähellä marketit, joista saattoi ostaa huoneeseen juomia ja snack-paloja. Kuten kaikkialla Intiassa patjat olivat kovia, mutta niihin tottui pian. Ötököitä ei huoneissa nähty. Pohjois-Goan hotelli kannattaa varata Candolimista, joka on rauhallisempaa aluetta kuin Baga tai Calangute. Ja Candolimissa Santana beach Resort on super.